ULTRA WHEY WPC S EVO – 2000 ГРАМА / 66 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

ULTRA WHEY WPC S EVO – 2000 ГРАМА / 66 ДОЗИ

Original price was: 179.99 лв..Current price is: 144.99 лв..

Ultra Whey WPC S Evo е 100% инстантен и концентриран суроватъчен протеин от най-високо качество, с добавка от 1.5 милиарда от пробиотичен щам Bacillus на порция за максимално усвояване.

✔️ много висока биологична стойност и високо съдържание на протеин (70-85%);

✔️ идеален за обогатяване на леки закуски и закуски;

✔️ пълен с всички есенциални и верижно-разклонени аминокиселини (EAA и BCAA);

✔️ обогатен със спори на Bacillus за максимално усвояване на хранителните вещества и витамин B6;

Описание

UltraWHEY WPC S Evo естествено съдържа всички незаменими аминокиселини (EAA) и аминокиселини с разклонена верига (BCAA), както и различни съединения, характерни само за този вид протеин. WPC (концентрат на суроватъчен протеин) съдържа много по-високи нива на растежни фактори, фосфолипиди, биоактивни липиди и често също имуноглобулини и лактоферин. Те са бързо усвоими протеини с добра храносмилателна скорост (45 минути до 1 час), което ги прави универсални за употреба.

UltraWHEY WPC S Evo е протеин, който всъщност може да се използва за обогатяване на закуски, леки закуски и леки закуски, има добър вкус и е много засищащ. Протеинът на прах е подходящ за задоволяване на дневните нужди от протеин, както за спортисти с високи нужди от протеини, така и за хора, които водят заседнал начин на живот, които искат да обогатят леките закуски и закуски.

Протеините всъщност допринасят за растежа и поддържането на мускулна маса, имат пластична функция (т.е. те участват в възстановяването и изграждането на тъканите), съставляват хормони и ензими, действат като преносители и участват, под формата на антитела, в имунните дейности . В допълнение, поддържането на правилен прием на протеини помага да се избегне мускулният катаболизъм, процесът на разрушаване на мускулната тъкан, който може да възникне поради липса на достатъчно хранителни вещества за покриване на нуждите на тялото.

Но защо да изберете суроватъчен протеин концентрат? WPC имат пълен аминокиселинен профил на EAA и BCAA и високи нива на валин, изолевцин и левцин**, които са значително по-ниски в растителните протеини (както е показано на таблицата по-долу). Общото количество незаменими (и несъществени) аминокиселини също е по-високо в концентрата на суроватъчен протеин, отколкото в протеина от други източници.

Допълнителна информация

Вкусове

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ULTRA WHEY WPC S EVO – 2000 ГРАМА / 66 ДОЗИ”