Висок холестерол | Мъже и Жени

Комплексен план

ВИСОК ХОЛЕСТEРОЛ - ОПИСАНИЕ

За висок холестерол (хиперхолестеролемия) говорим, когато имаме повишени над считаните за нормални горногранични стойности на холестерол в кръвта. За нормални или желателни се приемат стойности на общия холестерол до 5,2 милимола на литър (ммол л). Стойности между 5,2 и 6,2 ммол/л се определят като гранични, а при стойности над 6,2 ммол/л говорим за висок кръвен холестерол.

В последния случай излишното количество холестерол, който циркулира в кръвта се отлага в артериите – коронарните артерии на сърцето, в каротидните (сънните) и мозъчните артерии, в артериите, кръвоснабдяващи долните крайници. Тези холестеролови отлагания са главният компонент за образуването на атеросклеротични плаки, които уплътняват стените на кръвоносните съдове в даден участък.

Ето защо хиперхолестеролемията е една от основните причини за сърдечен инфаркт, мозъчен инсулт, болка в долните крайници, особено при физическо натоварване, и повишен риск за развитие на гангрена. Тези заболявания са свързани със значителна инвалидизация и смъртност, което превръща високият холестерол в един от ключовите фактори на тези социалнозначими заболявания.

И ако причините за висок холестрол са ендогенни, т.е. корегируеми, ето примерни и работещи насоки за това, как да овладеем това проблемно състояние, използвайки храненето, кардио-фитнес заниманията и добавките правилно. С лечебна цел!

Кардио-фитнес занимания

7-дневна програма при висок холестерол
Влезте директно в секцията кардио-фитнес занимания при висок холестерол още сега, за да се запознаете с идеята и стратегията, чрез която трябва да извлечете първите ползи от режима, при това само за 7 дена!

Хранене (диета)

7-дневна програма при висок холестерол
Влезте директно в секцията хранене (диета) при висок холестерол още сега, за да се запознаете с идеята и стратегията, чрез която трябва да извлечете първите ползи от режима, при това само за 7 дена!

Суплементиране

7-дневна програма при висок холестерол
Влезте директно в секцията хранителни добавки при висок холестерол още сега, за да се запознаете с идеята и стратегията, чрез която трябва да извлечете първите ползи от режима, при това само за 7 дена!

С какво интегрирането на една кардио-фитнес стратегия ще подобри холестеролния профил?

В моята практика с клиенти, при висок холестерол препоръчвам винаги от 3 до 4 тренировки седмично. Това могат да са семпли кардио-фитнес занимания (кардио тренировка в комбинация със специфични фитнес упражнения).

Идеята - такъв вид тренировъчни занимания имат за цел да подобрят циркулацията на кръвта и да ускорят обмяната на веществата. Ето я моята примерна за вас седмица:

Този 7-дневен комплексен план е примерен! Моля, не спазвайте 1:1 споделените насоки!

Всичко това до тук ти харесва?

Аз съм Белчо Христов - твоят ментор!
Изберете своят индивидуален времеви пакет, за да бъда полезен на теб и близките хора до теб. Мога, използвайки похватите хранене, билки и спорт да подобря твоето уелнес състояние. Възползвай се!

Ако вие или ваш близък се оплаква от висок холестерол, вече знаете моят метод на работа - предпочитам комплексната програма, индивидуалната програма, тази, която гарантира трайни резултати и решения!

Силата на биологическото ми образование се разпростира далеч над 110-те различни оплаквания и заболявания, с които се занимавам - рак, диабет, проблемно тегло и визия, остеопороза и т.н. Заяви своят индивидуален план сега! Не отлагай, за да не стане късно и опасно за твоето здраве!

Аз няма да ви лекувам - просто ще ви покажа правилния път на клетъчно хранене, ще споделя индивидуално ноу-хау с вас и ще ви науча на правилен лайфстайл!

Информацията, която се съдържа тук крие сериозен риск да промени живота ти завинаги!

Споделените съвети и програми в настоящият материал не са индивидуализирани, но са липсващото звено, което обединява хранене, спорт и билкови продукти за подобряване благосъстоянието на човека.

Кардио-фитнес програма

Настоящето 7-дневно безплатно за ползване демо съдържа опита ми като уелнес консултант и в частност кардио-фитнес занимания при установен висок холестерол. 

Хранене

Настоящето 7-дневно безплатно за ползване демо съдържа опита ми като уелнес консултант и в частност хранене (диети) при установен висок холестерол. 

Добавки

Настоящето 7-дневно безплатно за ползване демо съдържа опита ми като уелнес консултант и в частност приложение на билки и добавки при установен висок холестерол. 

Твоята трансформация е част от моята страст! ``Thoughts become things``

Аз съм твоят персонален фитнес треньор, твоя диетолог и суплементарист. Аз не лекувам! Просто мога да те науча как да започнеш да живееш наистина здравословно, чрез познанията върху клетъчния живот.

Моята визитна картичка до тук

12800
39532

Сподели с приятел