ТОП 6 закона за бързо покачване на мускулна маса

Бързо-покачване-на-мускулна-маса

Бързото покачване на мускулна маса е възможно! След като създадох много различни програми (с оглед на съществуващите до този момент концепции и възгледи) за мускулна маса, включващи диета и фитнес стретегия, аз имах възможност да приложа виждането си и натрупах впечатления, чрез наблюденията си върху моите фитнес клиенти.

Бързото покачване на мускулна маса е възможно! Да! Повтарям се, за да ме разберете достатъчно добре. Имах и ще имам хора, които да гласуват доверие на моите услуги. Причината – чрез тях аз спестявам време и средства на търсещия фитнес резултат. В тази връзка – аз имам задачата да открия и отстраня грешките при трениращите и желаещите да покачат телесно тегло. Включая тук и дамите, защо не? Поднорменото тегло е също вид проблем.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Фитнес клиентите ми и моите читатели, техните резултати, е-мейл връзката ми с тях доказаха и оформиха в съзнанието ми теория (работеща) за „6 ТОП закона за бързо покачване на мускулна маса”. Тук аз визирам чистото покачване на мускулна маса. Нищо друго. Точно тези мои наблюдения, с подробностите им, всички вие имате възможност да разгледате и да се запознаете с тях. Аз експресно ще ви ги спомена, нещо против?

Бързо-покачване-на-мускули

1-ви закон: Мускулният растеж не е причинен само от вдигане на големи тежести.

Истинският растеж е извън залата. В нея вие подавате сигнал. Отговорът на този сигнал зависи изцяло от храненето ви и типа на възстановяване. Не казвам, че тренировката не е важна. Затова споделих и думата “не е причинен само от …” … нали?

2-ри закон: Спирането на тренировъчната серия в момент на положителен отказ обикновено не е подбудило достатъчно максимален растеж.

Често трениращите избягват точно онова парене, което мъдрите хора наричат още: “No pain, No gain!”. Трябва да търсите мускулен фалит и отказ във финалните закодирани за целта брой повторения. А не преди тях. В противен случай, прекъсвате целта си със средно 30%. Вероятно и заради това, след това може да споделите, че маса се правило трудно. А някой да е казал, че ще е лесно?

3-ти закон: За да искаш изключителен растеж е нужно нещо повече от съставни упражнения.

Съставни упражнения са работата с машини. Синоним на съставни е едноставни движения. Т.е. ако искате да имате прогрес, за кратък интервал от време, насочете се основно към многоставните, базови фитнес упражнения за всички мускулни групи. Забравете за 1-2 месеца работата с машини. И във връзка с това, че ще работите с базови движения – товарете щангата и избирайте по-тежките гири. Разбира се, само ако искате бърза промяна във външният вид.

4-ти закон: Контролирай кортизола, за да избегнеш мускулния катаболизъм.

Не прекалявайте със стоенето във залата! 45 минутни сесии във фитнеса са достатъчни. В противен случай, нивото на кортозол в кръвната плазма ще се увеличи и ще започнете да причинявате “сплескване” на мускула. Ще бъдете плоски и малки, а не обемни.

5-ти закон: Яж протеин при всяко хранене – дори ако това трябва да е суроватъчен протеин на прах!

Бързо-покачване-на-маса

Всяко хранене трябва да съдържа протеин, който да изгради бързо мускулната ви маса. Дори ако нямате възможност за хранене с твърда храна – изберете суроватъчните протеини за мускулна маса. Те ще са решение, за бързото покачване на килограми.

6-ти закон: Намали интензивността след 8 седмици тежка работа в залата.

Периодизирайте тренировките. Колкото и добри да са съветите ми тук, бързото покачване на мускулна маса изисква интелигентен подход. Сменете след 8 седмици работа вида тренировки за известно време и след това пак “захапете” с тези работещи мои насоки. Почивката от тежката физическа работа ще ви се отрази особено добре.

Не пропускайте и този материал – с него ще се запознаете с общите 25 закона за мускулна маса. Тук аз ви представих ТОП 6 златни закона за бързо покачване на мускулна маса. Ако има неясноти – включете се в дискусията. Още сега!

Магазин-Белчо-Христов-Хранителни-добавки-Варна

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Одит към диета и/или фитнес програма

Какво представлява одитът? Одитът към моите фитнес услуги е едно мое революционно откритие във фитнес услугите. Първи, да - смело...