Чарлз Глас – споделено мнение

Чарлз Глас – споделено мнение

Имах уникален шанс да се чуя в реално време със самият Чарлз Глас (не ме питайте колко зор видях, докато се сдобия с телефонният му номер). В кратък и бърз разговор (в емоцията, съвсем забравих са 8 часовата разлика с Америка) разбрах, че Чарлз Глас е готов да помогне на мен. Заплатих пълния пакет от негови услуги, а именно:

  • да ми се изготвяат диета и план на хранене
  • да ми се изготви фитнес програма и план програма за силови и кардио занимания
  • супементация
 • Ще споделя и сумата за услугата, за да кореспондираме с вас коректно – тя възлезе на над 1 800 лв! Толкова ми струваше удоволствието, което заплатих, за да бъда проследяван в рамките на 3 месеца от него, онлайн. Или казано с други думи, за такава услуга, получих и нужното образование, което според мен никой българин (до днешна дата) не е дръзвал да направи – основно, като инвестиция в своята собствена сфера!

  След като изпратих рутинни снимки наскоро, на моя консултант във временната ми подготовка, Чарлз Глас, получих и този въпрос.

  „Белчо, състезател ли си?“

  Да разбира се! Винаги съм се състезавал със себе си, забавно е. Винаги съм искал да изглеждам различно. А не клише! Интересното при работата ми с най-известният и най-добър персонален фитнес треньор на културистите по света е, че реално аз се обучих още по-добре! Повярвайте ми, научих много големи тънкости, които изисквах от него. Във сферата на храненето, тренировките и дори се докоснах донякъде и в тънкостите на обезводняването, позинга на сцена, имайки на предвид силните и слаби страни на атлета. Смело мога да кажа, че при работата ми с клиенти, от моя страна, вече съм въвел някои от нещата и разликите са налице.

  С други думи, аз съм много очарован както от тренировъчната, така и от хранителната стратегия, които получих. Получавах насоки на всеки месец – нови програми, с оглед на развитието ми, което бе факт благодарения на спазване на програмите. Научих нови неща за комбинирането на протеина с въглехидратите, че човек „изчиства“ мазнините в присъствие на въглехидрати и много други неща.

  Самият Чарлз Глас сподели за мен:

  Белчо, постигнахме много! Много съм ангажиран в момента с подготовката на моите атлети за Мр. Олимпия 2011, но съм впечатлен от въпросите ти и едва след това време, което изкарахме двамата заедно онлайн погледнах блога ти. Изненадaх се, защото и ти си треньор! … Aдмирирам желанието ти за знания, които търсеше. Благодаря ти за доверието и възможността да бъда твой треньор. Спокойно ако си в САЩ сега, ще бъдеш много успешен треньор тук. Защо не и ментор на големите имена в спорта ни? Бъди здрав и все така помагащ на хората в нужда.

  Чарз

  Обратно към раздел „Уелнес“.

  Публикувано от
  Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

  Архив