Фитнес тренировки

Тип на класа

Могат ли да са опасни за здравето фитнес суперсериите?

Напреднали, Начинаещи, Средно-напреднали
Суперсериите са страхотен подход и похват. Но могат и да бъдат опасни за вас и вашето здраве, ако се приложат неправилно като похват и като момент във вашата фитнес тренировка.
Зимата все още е дълга и за много от нас този период представлява брутална и безразсъдна обемна фаза. Калориите и броят на свободните хранения се увеличават и в крайна сметка скъпият ни екип за фитнес е готов да ни покрие от питащите погледи на онези, които ни се възхищават през лятото! В крайна сметка сезонът за по бански все още е далеч, греша ли?
Подобно на шофирането, разтягането (стречинг), има свой набор от правила за движение по пътя. Следвайте ги внимателно и ще стигнете до местоназначението си безопасно, здраво и в добра форма. Пренебрегнете ли ги и ще сте сами. Ето най-важните ТОП съвета и какво да избягвате, когато става въпрос за стречинг.
Уморени от изоставащи мускулни групи и липса на резултати? Казвате, че фитнес залата е вашият втори дом? А какво правите във него, след като не сте щастлив? Унилатералните фитнес тренировки и програма може да е точно това нещо, от което се нуждаете, за да изградите нова сила, баланса и симетрията на тялото на едно ново и следващото ниво!
Изпълнявали ли сте тренировка във фитнес зала, в която всяко фитнес упоражнение е изпълнено със цели 100 повторения за работна тежест? Звучи ли предизвикателно? Да? Вижте какви ползи ще усвоите, ако тренирате по този начин.
Здравейте и добре дошли в онлайн училище BelchoHristov.Com! Спазвайте внимателно моите съвети тук, за да знаете как да тренирате, как да се храните и как да възстановявате, за да сте здрави и красиви.