Протеин от сьомга? Да! Ексклузивно от Yamamoto Nutrition.

Клас / Хранителни добавки

АНАЛИЗ ВЪРХУ ПРОДУКТЪТ ALPHA TECH POWDER

AlphaTеch Powder е хранителна добавка, която представлява хидролизиран протеин от атлантическа сьомга (с патент за направата от ProGo ®), изолиран чрез ензимни средства и патентован производствен процес за създаване на продукт от изключително естествени аминокиселини, пептиди и микроелементи.

Протеиновият хидролизат отдавна се приема и дискутира от специалистите като „супер храна“ за съветските космонавти, във времената на активни полети в Космоса. Тогава думата „супер храна“ навлезе стремглаво в речника на обикновените хора, които се интересуват по темата, а е супер храна, за да подпомогне специфичните нужди на тези хора с тази професия, поради бързото разпадане на мускулатурата им, което се случва при липса на гравитация и бързината на реакция на стомашно-чревния тракт. Решението е било да се намери такъв хранителен елемент с високо биологично съдържание, който бързо се усвоява и поглъща в системата на онези, които се окажат в такива екстремни условия.

Конкретно AlphaTech Powder e получен от естествената хидролиза на самото истинско месо от сьомга и след това суровината се преработва и изолира от норвежката био морска компания Hofseth Biocare до вида, в който бъдещите потребители ще оценят високо!

AlphaTech Powder е протеин състоящ се от олигопептиди и аминокиселини в свободна форма, с балансиран аминокиселинен състав. По-специално структурата на протеина съдържа около 627 пептида (изследване на MALDI-TOF анализ), които се състоят от различни класове малки олигопептиди и аминокиселини в свободна форма. Трябва да имаме предвид, че по принцип суроватъчните протеини имат 70% или повече протеини с молекулно тегло над 10 000 далтона. Това ще се отрази особено на скоростта на смилаемост и усвояване. Следователно хидролизираната смес на AlphaTech Powder е в предварително усвоенa (розорбируема) форма и се разделя на 5 фракции от класове пептиди въз основа на тяхното тегло и молекулен размер и висока биоактивна сила с изключителни биологични свойства:

 • 110 – 1000 Далтона
 • 1000  – 1500 Далтона
 • 1500 – 2000 Далтона
 • 2000 – 2500 Далтона
 • над 2 500 Далтона

И така, 100% от целия хидролизат се оказва с молекулно тегло по-ниско от 3 000 Далтона с + 50%, които се характеризират с олигопептиди с молекулно тегло. Тези цифри са изключително интересни стойности за спортиста, извършил интензивна спортна дейност, тъй като той заобикаля храносмилателния проблем с необходимостта да се изважда енергия и кръв от мускулна работа по време, а не след изпълнение, при което храносмилателният процес е компрометиран от особена „спешна ситуация“ с биохимични ситуации, причинени от остър стрес и никоя от аминокиселините не се абсорбира изобщо.

Тези пептиди и незаменими аминокиселини с много висока биодостъпност могат бързо да се намерят в циркулационния поток като готови градивни елементи за защита и възстановяване на увредените мускули, благодарение на това, че вече са усвоени и готови за експлоатация на абсорбционен достъп (вече изключително бързата абсорбция на аминокиселини се осъществява през апикалната мембрана на клетките на чревния епител главно чрез носители, които го транспортират заедно с Na йони).

Това е революцията на AlphaTech Powder във света на протеиновите добавки. Замислен като супер храна, за използване от съветските космонавти с изключителни абсорбционни и биоактивни характеристики (също представляващи огромен потенциал в медицинския свят), в днешно време AlphaTech Powder е единствената по рода си протеинова добавка за спортисти и хора с нужди, която е с изключителни качества по отношение на на бързо усвояване и никакво излишно натоварване на останали клетъчни и системни структури.

AlphaTech Powder е едно от най-добрите решения от света на протеиновите добавки, с най-висока биологична наличност и най-бързо усвояване!

От непрекъснатия анализ и изследвания на суровините, потвърдени от истинската му научна стойност, хидролизатът на протеина от сьомга в AlphaTech Powder в момента е най-интересният и иновативен избор за предлагане на непрекъснато развиващ се, широко разпространен пазар.

Думата „иновативен“ е свързана с факта, че бихме били новатори при въвеждането на пазара на хранителни добавки от тази специална суровина, по-рано изнесена в света на научните изследвания в областта на хранителните продукти на астронавтите. Така гордо споделят от Yamamoto Nutrition.

БИОЛОГИЯ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

До тук се запознахте с високата бионаличност, усвояемост и клинична чистота на продукта. А сега се запознайте с доминиращите аминокиселини, които след редовна употреба AlphaTech Powder ще предизвикат следните положителни реакции във вашият организъм:

 • глицин – влиза в състава на хемоглобина. От енергетична гледна точка се явява ключево звено в синтезата на глюкагона – един от основните фактори, влияещи на изпозването на запасите от гликоген в мускулите и черния дроб.
 • аланин – играе основна роля в преобразуването на аминокиселините в глюкоза. Засилва имунната ситема. Руски специалисти считат, че употребата му непосредствено преди и след треннировки може чуствително да повиши нивото на глюкозата в кръвта, което е особено важно, особено при спортовете за издръжливост.
 • аргинин – стимулира освобождаването в кръвта на инсулин, глюкагон и хормона на растежа и има силно изразен анаболен ефект. Освен това влияе положително върху имунната система. Важна е и ролята му при лекуване на рани, като влияе на образуването на колаген. Комбинацията с аспартат се препоръчва срещу хронична умора.
 • лизин – играе важна роля в синтезата на белтъчините в мускулите и съединителната тъкан, стимулира растежа и развитеито на костите и синтеза на колагена. В комбинация с Витамин Ц образува Л-карнитин, който има изключителна роля за растежа на организма. При отсъствие на тази аминокиселина води до забавяне на ръста им.
 • пролин – пролинът е главен елемент от колагена и съединителните тъкани в организма.
 • глутаминова киселина – може да се синтезира в организма от други аминокиселини и самата тя се явява важен предшественик на синтеза на различни аминокиселини (глутамин, пролин, аргинин, глутатион) и обезпечава обменните процеси. Потенциален източник на енергия за организма, способства за по-добра концентрация на вниманието. Може да се приема много дълго време – с малки паузи до три години.
СЬОМГА - ОСНОВНА СУРОВИНА В ALPHA TECH
ПРИЛОЖЕНИЕ В ДИЕТИТЕ
ПРИЛОЖЕНИЕ В ДИЕТИТЕ
- поддържа добро ниво на белите кръвни клетки в организма
- регулира нивата на холестрол в организма
- намалява риска от заболяване на сърцето
- високо съдържание на антиоксиданти
- високо съдържание на витамин А и Д
- въздейства противовъзпалително
- въздейства детоксикиращо
- подобрява паметта и мозъчната дейност
Споделен опит на Белчо Христов.
ПРИЛОЖЕНИЕ В ДИЕТИТЕ

AlphaTech Powder има дръзко предложение за вас – опитвали ли сте протеин с лимонов вкус? Ако не, какво чакате?!

ProGo е патент в технологията на AlphaTech Powder. По този начин сьомговият протеин в продукта е със най-бързото усвояване на азот и може да помогне за бързото попълване на пептиди в уморените и жадни за аминокиселини мускулни и друг вид клетки на съединителната тъкан. Автор и собственик на патент ProGo – http://www.hofsethbiocare.com.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ПРОДУКТА

AlphaTech Powder е продукт, който можете да използвате, ако:

 • в диетата ли липсва риба, а са нужни аминокиселините на рибния профил
 • сте вегетарианец – животинският профил аминокиселини е по-богат, за сметка на растителния
 • имате остра нужда от усвоими аминокиселини – във случаи на следоперативно възстановяване и клетъчно хранене
 • страдате от поднормено тегло
 • имате алергии към животински продукти, а ви трябва животински протеин
 • страдате от мускулна дистрофия
 • страдате от хипертония, подагра, имате високи стойности на креатинин, но ви трябва белтък в диетата
 • страдате от високи нива на кръвна захар, изпитвате трудност при възстановяването или при липса на апетит

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ПРИЕМ

Приемайте продукта в дози от по 30 грама (това са 2 мерителни лъжички), развторени във 300 или 400 мл вода.

 • спортуващите могат да приемат продукта 10 мин след всяко ниско или високоинтензивно занимание
 • неспортуващите могат да приемат продукта като протеинова добавка към диетата и нуждите на диетата от протеин и калории

За максимална усвояемост използвайте вода, в която да разтваряте продукта. Млякото (ниско или високомаслено) ще удвои плътността на вкуса, но ще забави и до известна степен ще обезсмисли идеяата за бързо нахлуване на аминокиселини и пептиди в кръвта.

Още продукти от сьомга:

ЗАЩО ДА ЗАЛОЖИТЕ ТОЧНО НА ТОЗИ ПРОДУКТ – ПРИЧИНИ И ПОЛЗИ

Първо, защото няма аналог във света! Второ – защото храните директно вашите клетки в нужда, а не затормозявате целия храносмилателно-чревен тракт. Трето – овкусяването на този продукт е от най-високо ниво.

СРАВНИТЕЛНА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА СПРЯМО ДРУГИ

Продуктът е без аналог до момента и няма как фактически да бъде сравнен с друг от своя клас!

© АВТОРСКИ ПРАВА

Абсолютно забранено е използването на продуктовото ревю за други сайтове, медии и онлайн магазини. Повече информация за целта следете и четете тук.

ДО ТУК В МАТЕРИАЛА, БЕШЕ РАЗГЛЕДАН ПРОДУКТА:

ОБРАТНО ПО КЛАСНИТЕ СТАИ НА МЕДИЯТА: