CAFFE VERDE SVETOL ® – 30 КАПСУЛИ / 15 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

CAFFE VERDE SVETOL ® – 30 КАПСУЛИ / 15 ДОЗИ

Original price was: 26.99 лв..Current price is: 13.49 лв..

Зелено кафе Svetol ®  е хранителна добавкя, която:

✔️  Се освобождава бавно и продължително в кръвта – това помога на умствената концентрация и физическа активност;

✔️  Осезаеми ергогенни и стимулиращи нернвата системата ефекти;

✔️ Регулира кръвната захар;

✔️ Осъществява контрол над теглото в диети за отслабване;

✔️ Положително въздействие върху контрола на кръвна глюкоза в тялото;

Партида: C21267 | Срок на годност: 04/2024 | SKU: 4926266002793

В наличност

Описание

Зеленото кафе не е определен вид кафе или производен продукт с различен цвят. Това просто е смесица от класически сортове кафе. Сурово е, което означава, че не е минало термична обработка, т.е. процес на печене. Това позволява на зелените кафеени зърна да запазят оригиналния си цвят, вместо да станат кафяви, както сме свикнали да ги виждаме. Цветът не е единственият аспект, който отличава зеленото кафе от класическия сорт. Всъщност печенето променя много свойства на зърната. Липсата на печене води до различно количество и качество на кофеина. Всъщност в зеленото кафе кофеинът присъства в по-малко количество и е свързан с хлорогенната киселина.

Това позволява съдържащият се в зеленото кафе кофеин да се усвоява по-бавно от „черното“ кафе, като има дълготраен ефект. Друга разлика е по-голямото количество полифеноли, витамини и минерални соли в зеления фасул, именно защото не е минал процес на печене. Друга важна разлика между зеленото кафе и черното кафе е, че те имат различна степен на киселинност: зеленото кафе има pH около 5, докато черното кафе пада до 3-3,5 pH. Това го прави много по-киселинен и трудно смилаем, докато зеленото кафе е по-малко „агресивно“ за стомашната лигавица. Въпреки това няколко изследвания показват, че дори ежедневният прием на зелено кафе носи различни ползи за тялото, започвайки ясно от ефектите върху метаболизма на мазнините.

Подобно на кафявото си „алтер его“, зеленото кафе е очевидно богато на метилксантини, вещества, които също включват кофеин, които имат липолитичен ефект върху освобождаването и намаляването на усвояването на мазнини. Очевидно е важно да се изясни, че въпреки това свойство, само използването на зелено кафе за подпомагане на загубата на тегло няма да бъде достатъчно. Вместо това, това ще бъде потенциална помощ в контекста на точна и целенасочена диета, съчетана с физически упражнения. Не претърпява термични промени, антиоксидантното и противовъзпалителното му действие се запазва. Това се дължи особено на неговата хлорогенова киселина, мощна в своите антиоксидантни ефекти, която се трансформира в кафеена киселина в червата, която има интересни противовъзпалителни свойства. Той има специално действие за това как действа върху нивата на кръвната захар, като включва хлорогенната киселина, която намалява образуването на глюкоза, започвайки от гликоген в черния дроб и действа върху чревната лигавица, намалявайки количеството абсорбирана захар.

Благодарение на бавното му усвояване и продължителното освобождаване във времето, кофеинът, присъстващ в зеленото кафе, макар и в по-малка степен, също помага за умствената концентрация и физическата устойчивост, противодействайки на умората. Няма специфични противопоказания, свързани с употребата на зелено кафе, особено ако се придържате към препоръчаните дневни дози. Като цяло е препоръчително да се предпочита сутрешен прием, за да се възползвате от ергогенните и стимулиращи нервната система ефекти през деня. Препоръчително е да избягвате да го пиете вечер, тъй като може да повлияе на чувствителните хора с нарушения на съня (не на същото ниво като „черното“ кафе). За да се възползвате от неговото регулиране на кръвната захар, е по-добре да го консумирате преди основните хранения.

Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени и деца. Също така е противопоказан за хора, страдащи от тахикардия. Хранителната добавка Зелено кафе е добро допълнение към контрола на телесното тегло при диети за отслабване. В сравнение с черното кафе, то е в състояние да насърчи енергийния метаболизъм на мастните киселини, като има положително действие върху управлението на кръвната глюкоза, като действа по-постепенно и с по-голяма продължителност във времето, без да причинява дразнещи стомашни разстройства.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Кафе Верде /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303435

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 11/08/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 30 капсули | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 15

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Research / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (2 КАПСУЛИ)

Зелено кафе SVETOL® – 400 мг

от което хлорогенова к-на – 180 мг

от което 5-кафеоилхинова киселина – 40 мг

от което кофеин  – 8 мг

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

SVETOL® [зелено кафе (Coffea canephora Pierre ex Froehner) семена d.e. std. 45% общо хлорогенни киселини, 10% 5-кофеоилхинова киселина и 2% кофеин], капсула (желатин, цвят: титанов диоксид), пълнител: микрокристална целулоза; антислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За оптимизиране нивата на кръвна захар, за енергия и тонус.

НАЧИН НА ПРИЕМ

Приемайте 2 капсули дневно с вода.За предпочитане сутрин или предиобед.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “CAFFE VERDE SVETOL ® – 30 КАПСУЛИ / 15 ДОЗИ”