MICROCIRCOLO NEW FORMULA (µSMIN ®) – YAMAMOTO RESEARCH

Ревю на Белчо Христов

MICROCIRCOLO NEW FORMULA (µSMIN ®) – YAMAMOTO RESEARCH

38.99 лв.

Microcircolo е хранителна добавка на базата на микронизиран диосмин, троксерутин, бромелаин и хесперидин, с растителни екстракти от черна боровинка и центела, специално създадени за насърчаване на трофизма на микроциркулацията, за да се подобрят целулитни зони и да се възстанови микроциркулацията на лимфа и кръв в областите с подобни смущения.

В наличност

Описание

Лоша, неефективна венозна и лимфна микроциркулация са фактори зад задържането на вода и целулита. Има няколко и разнообразни причини, които могат да променят микроциркулацията, като се започне от „конституционно-генетичните“ причини на субекта, тъй като например жената със сигурност е по-ангажирана с хормонални причини поради ефекта на естрогена, чиито промени могат лесно причиняват натрупване на мазнини и задържане на вода.

За пореден път Yamamoto Research също е помислил за това и след много проучвания, проведени, се роди Microcircolo. Tова е хранителна добавка на базата на микронизиран диосмин, троксерутин, бромелаин и хесперидин, с растителни екстракти от черна боровинка и центела като asiatica, специално създадени за насърчаване на трофизма на микроциркулацията.

Начин на употреба: приемайте 2 таблетки дневно с вода.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “MICROCIRCOLO NEW FORMULA (µSMIN ®) – YAMAMOTO RESEARCH”