MIRTILLO – YAMAMOTO RESEARCH

Ревю на Белчо Христов

MIRTILLO – YAMAMOTO RESEARCH

42.99 лв.

Mirtillo е хранителна добавка на базата на сок от боровинки и витамин В12, които допринасят за нормалната функция на имунната система и за намаляване на умората.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Mirtillo е хранителна добавка на базата на сок от боровинки и витамин В12, които допринасят за нормалната функция на имунната система и за намаляване на умората. 

Mirtillo е истинска концентрация на полезни за здравето ни вещества, много приятна напитка, получена от пресоването на тези малки горски плодове с много високо съдържание на антиоксиданти и др.

Mirtillo е не само вкусна и приятна напитка по всяко време на деня, но е истински концентрат от полезни за здравето ни елементи. По-специално, той се използва широко за предотвратяване и противодействие на очни разстройства или нарушения, свързани със здрач и нощно виждане, за защита на ретината от потенциално увреждане и срещу чупливост на очните капиляри.

Измерете с мерилката 25 мл от течността, смесете с вода, разбъркайте и изпийте!

Известен е и с използването му за насърчаване на микроциркулацията на кръвта, подобряване тонуса на капилярните съдове, намаляване на тяхната пропускливост и борба с проблемите, свързани с подути, тежки крака със склонност към отоци, хемороиди или разширени вени.

Неговите биоактивни елементи също имат интересен потенциал за подобряване на неврокогнитивните функции и борба със стареенето. Това се дължи по-специално на „антоцианините“, които са силно антиоксидантни вещества, които действат като мощно микроциркулаторно и противовъзпалително средство. Неговият набор от вещества с високи ползи за здравето включва пектини (разтворими фибри), танини, висока концентрация на витамин А и интересен запас от витамин С, фолиева киселина и гама линоленова киселина.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “MIRTILLO – YAMAMOTO RESEARCH”