VASOMIL – YAMAMOTO RESEARCH

Ревю на Белчо Христов

VASOMIL – YAMAMOTO RESEARCH

127.99 лв.

Vasomil е базиран на базата на:

✔️ μsmin® Plus (иновативна формула на диосмин с превъзходна абсорбция и бионаличност)

✔️  бромелин

✔️ сладка детелина

✔️ конски кестен

✔️ пикногенол ®

✔️ боровинка Vitablue®

Тази бленда от съставки е отличното синергичното действие и прави  физиологичното здраве и добрата микроциркулацията в зоната на краката по-добра. Продукт за подобряване здравето на кръвоносната система – основно за жени, но и приложима формула за мъже.

В наличност

Описание

Проблеми, свързани с нарушения на кръвоносната система, свързани с така наречената “венозна недостатъчност”, която може да се прояви с повече или по-малко досадни симптоми, са много чести при жените. Има условия, които насърчават и подчертават тази венозна недостатъчност: може да се започне от неправилни хранителни навици, наднормено тегло, запек, малка или никаква физическа активност и т.н.

Наличието на венозна недостатъчност също може да доведе до развитие на разширени вени, характеризиращи се с това, че са особено подути и усукани, със синкав или лилав цвят. Проблемите с венозната недостатъчност се обострят още повече през лятото, поради повишаването на температурите, по-голямата влажност, с широко разпространено засилване на усещането за тежест и подуване на краката, досадни за жените.

Приемът на Vasomil се изразява в ежедневното разтваряне на 1 саше в 200 мл вода, прието сутрин, след вашата закуска.

Бромелинът в Vasomil се състои от серия от храносмилателни ензими с преобладаваща протеолитична активност, използвани в ангиологията за разширени вени или разширени вени, тромбофлебит, целулит, при всички онези проблеми, характеризиращи се с намалена фибринолитична активност, която може да доведе до отлагане на фибрин, причиняващо втвърдяване и лошо кръвообращение . Бромелинът предизвиква разделянето на фибрина чрез подобряване на кръвообращението, благоприятства съдовия трофизъм и упражнява антитромботично и антиедемно действие върху плаките. Мелилото е лечебно растение, чието изобилие от кумарини, флавоноиди и танини се използва за противодействие на венозна и лимфна недостатъчност. Има протективно и противовъзпалително действие върху кръвоносните съдове, като повишава тяхната устойчивост и намалява капилярната пропускливост и образуването на отоци. Ippocastano е много разпространено растение в цяла Европа, чиито семена се използват за получаване на сух екстракт, съдържащ есцин, активната съставка, която заедно с други елементи, включително някои флавоноиди, придава на дивия кестен неговите интересни вазопротективни свойства, против оток и противовъзпалително . укрепване на стените на кръвоносните съдове, повишаване на тяхната еластичност и устойчивост, намаляване на тяхната пропускливост, противодействие на проблеми с кръвообращението и задържане на вода и улесняване на венозното връщане.

Pycnogenol ® е патентована смес от олигомерни проантоцианидини, получени от кората на френски морски бор, която съдържа мощни активни биофлавоноиди, които сред многото полезни свойства за здравето (антиоксиданти, противовъзпалителни средства и др.), са клинично доказали, че са допълнителни и ефикасно оръжие срещу венозна недостатъчност, за укрепване на стените на капилярите и за предотвратяване на отоци (дори по време на дълги пътувания със самолет), като представя много интересен антитромботичен ефект.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “VASOMIL – YAMAMOTO RESEARCH”