Електронна книга за фитнес упражнения | Новини

Електронна книга за фитнес упражнения | Новини

Това е ВАШАТА електронна книга за фитнес упражнения, приятели!

Винаги съм считал, че за да разгърнеш една фитнес дейност в интересна за твоята собствена аудитория, винаги трябва да създаваш такива продукти или услуги, които да показват ползите от твоя продукт. Включително и безплатни такива (продукти). Никога в цялата ми кариера не съм акцентирал върху цена, а върху това, какво мога дам на тези хора, които харесват и дори не харесват моята работа. Двете категории са неизменна част в професионалното кариерно развитие на един фитнес и уелнес консултант като мен, чиято цел е да остави нещо, след края на своето професионално съществуване.

С написването и създаването на електронна книга “50 фитнес упражнения” поставям края на едно начало – да покажа какво и как трябва да изглеждат електронните книги за фитнес. Но нека не губя вашето време, свалете още сега БЕЗПЛАТНО електронна ми издание “50 фитнес упражнения”. Тя е Ваша, след като натиснете този линк сега!

Обратно към раздел “Новини”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив