Cla Pro – Yamamoto Nutrition

Cla Pro – Yamamoto Nutrition

Yamamoto ® Nutrition ви предлага своят иновативен Cla PRO Clarinol ® Quality – хранителна добавка, която осигурява 2.4 грама в доза от 3 дражета Clarinol ®. Clarinol е конюгирана линолова киселина, естествена CLA от шафраново масло, използвано в продължение на години в областта на добавките и с гарантирано качество.

Cla PRO Clarinol ® Quality е произведено от естествено масло от шафран и други специални растения от ръцете на експерти, стремящи се да създадат качествен продукт, специално за Yamamoto Nutrition. Използвайки доказана технология и спазвайки стриктния набор от стандарти за качество и безопасност (включително ISO, GMP и HACCP) Clarinol ® CLA е много последователна мастна киселина или изомер с възможно най-високо качество.

Cla PRO Clarinol ® Quality съдържа най-високата възможна концентрация на активни CLA мастни киселини, които се наричат изомери. При 2.4 грама на ден от тези активни изомери Clarinol ® CLA 100% осигурява необходимата оптимална дневна доза.

Приемайте по 3 дражета с най-мазнинното хранене за деня ви. Мазнинно означава, да присъстват в порцията храна и растителни и животински мазнини. Това гарантира усвояване на Clarinol на 95%.

Продукта се комбинира добре с:

Какво да очаквате от ClaPro? Ако използвате Cla Pro, вие ще имате двоен положителен ефект (особено ако спортувате). При неин прием, нивото на мазнините в тялото се понижава, като същевременно мускулатурата се увеличава, благодарение на подобрения биосинтез. Изследванията показват, че се наблюдава нормализиране на инсулиновите нива, докато апетита е подтиснат. Т.е. жаждата на сладко намалява. При неспортуващите, CLA има подобен ефект – значително намаляване на основно междуорганната мазнина и укрепване на сърдечно-съдовата система.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив