MegaSauzer – Yamamoto Nutrition

MegaSauzer – Yamamoto Nutrition

Yamamoto ® Nutrition и техният Mega SAUZER е трайното ви решение за плътни и осмислени кардио-анаеробни занимания. Mega Sauzer е хранителна добавка под формата на прах, която се разтваря във вода. Нейната основа е креатин монохидрат, аминокиселини с разклонена верига (BCAA`s), витамини и ботанически екстракти, както и кофеин и някои други други хранителни фактори.

Продуктът е подходящ за подрастващи и възрастни спортисти, изпълняващи упражнения със средна и висока интензивност. И нека видим защо? Креатинът увеличава физическата активност в последователни изблици на краткосрочни упражнения с висока интензивност. Витамините C, B6, B12 и ниацинът допринасят за намаляването на умората, както и за нормалния метаболизъм, добиващ енергия.

Освен това фолиевата киселина и витамин В6 допринасят за нормалния синтез на аминокиселини и съответно за нормалния метаболизъм на протеин и гликоген. Mega Sauzer съдържа кофеин (200 mg/дневна доза). Затова продуктът не е подходящ за деца под 18 години или бременни жени.

Добавените в състава на продукта аргинин алфа-кетоглутарат, цитрулин и таурин, ще помогнат на кръвта да нахлуе в клетките и да достави кислород, вещества и сигнали. Затова с Mega Sauzer използвайте големи амплитуди на натоварване. Норвалинът, псевдосинефринът и капсацина пък, ще разтърсят сетивата ви. Опитайте Mega Sauzer!

Приемайте по едно мерително черпаче от 20 грама (една кутия Mega Sauzer съдържа 15 дози) 30 мин преди тренировка. Разтворете си напитката в 200 мл вода. Можете да добавите 1-2 кубчета лед, за да охладите и изпийте почти наведнъж.

Комбинирайте с:

Какво да очаквате от MEga Sauzer? Преди всичко продуктът е натурален източник на аминокиселини, ботанически екстракти и кофеин. Ще получите прилив от енергия, доза креатин, за обезпечаване на нивата креатин фосфат, напомпване, взривност и желание за тренировка, без да се чувствате уморени. Тренирайте с подходящите работни повторения и стратегия, визията на вашите мускули ще се промени драстично, само са 2 седмици употреба.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив