Участия в предавания | Новини

Участия в предавания | Новини

Днес, 21.07.2017 година направих поредното подред участие в предването “Морски гонг” по Дарик радио. С ексцентричния водещ Добри Атанасов поговорихме близо половин час, за да продължим и вече надграждаме интересното начало, което се създаде в участията ми до тук.

Темата, която обсъдихме беше за храненето при спортуващите хора (и дори за тези като нас, които не са професионално обвързани) и при професионалните състезатели. Дадох много примери от кухнята, за работата ми със състезатели като Асен Великов (баскетбол), Мехди Бурабия (футбол) и т.н.

Т.е. споделих, че храната е една и съща, но се изисква вече отделна концепция, отношение и планировка, към всеки казус. Моля, проследете цялото ми изложение през официалния линк с моето участие тук.

Обратно към раздел “Новини”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив