ВЪВЕДИ ПРОМО КОД BELCHO ЗА ИНДИВИДУАЛНИТЕ МИ ПРОГРАМИ И УСЛУГИ ДО 22.12.23 И ГРАБНИ ОТСТЪПКА И БОНУС ДНИ КЪМ АБОНАМЕНТА СИ! КАМПАНИЯТА Е ВАЛИДНА ЗА ПЪРВИТЕ 50 ЧОВЕКА!

Фитнес резултати след установен диабет

Фитнес резултати след установен диабет

Казвам се Димо Драгов и съм на 17 години. От близо 7 години имам диабет тип-1 (инсулинозависим диабетик съм). Занимавам се със спорт от както се помня и по специално с фитнес от 2-3 години.

Доста време се лутах из залите без да имам ясна представа как да тренирам, как да се храня и какви добавки да пия. Преди около половин година един мой приятел ми каза за Белчо Христов и неговия блог. След като се запознах с част от информацията в него реших да се свържа с него и да се. За 3 месеца получих невероятни резултати. Срещата ми с Белчо Христов беше една голяма крачка към постигането на мечтаните от мен резултати.

Сами преценете и вие, дали съм доволен:

Димо-Драгов-Преди-и-След

С мен, той работи по програмите диета и фитнес програма за чиста мускулна маса.

Диетата и фитнес програмата му (изготвени за мен индивидуално, при установен диабет) аз нямам право и желание да ви споделям, но съдържаше всичко – правините протеини, въглехидрати и мазнини. Добавките, които ползвах бяха:

  • инсулиноподобрители – алфа-липоева киселина, хром и канела
  • протеин на прах
  • глутамин
  • суроватъчен протеин
  • витамини и минерали

Съчетанието на всичко това, направи моята услуга най-доброто, което Димо е получавал. Без да скромнича – надмина услугите и на ендокринолозите. Факт, защото Димо намали двойно единиците си инсулин дневно за първия месец, след което ги понижихме до критичния минимум. Просто намерих най-прекия и правилен път към поставената от него цел пред мен – а именно, с храна, тренировки и лайстайл, „обърнах“ обмяната на веществата в негова полза.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив