Фитнес резултати след бременност

Фитнес резултати след бременност

Здравейте, казвам се Росица Марчева и съм на 27 години.

Станах майка преди 7 месеца и по време на бременността качих 18 килограма. Предполагам, че пред почти всички жени, които са станали майки стои проблема с качените килограми по време на бременност. Но това вече не е проблем след като съществува личността Белчо Христов.

Само за 3 месеца аз съм в страхотна форма, смея да твърдя никога не съм била в по-добра! Не само че свалих всички натрупани килограми и тялото ми се стегна, но аз вече имам завидна преса на корема!

Моят съпруг откри в интернет сайта на Белчо Христов и така разбрахме за него. Не се поколебахме и веднага му се обадихме. Той веднага ми направи хранителен режим и тренировъчен фитнес план, които аз изпълнявам на 100%, заедно с това приемах и 1-2 вида хранителни добавки – фат бърнъри и витамини и минерали.

Една седмица по-късно Белчо изработи програми и за съпруга ми за качване на мускулна маса. Сега и двамата тренираме и спазваме хранителните си режими и сме страшно доволни. Намалила съм обиколките на: ханш с 7 см, бедро с 4 см, талия с 8 см. Очевидно Белчо Христов е невероятен професионалист и с голям опит в областта, в която работи. Но освен това, направи ни впечатление и това, че той много добре подхожда и от психологична гледна точка.

Не ни позволи и за момент да загубим кураж, подкрепяше ни, „надъхваше“ ни така да кажа. Държи се много приятелски и можем да му се обадим винаги, когато ни интересува нещо, свързано с нашето фитнес развитие и напредък. Чувствам се идеално и започнах да харесвам тялото си, а за жените, които се интересуват изключително много от това – намалявам и целулита и то само за 3 месеца както казах вече. Аз продължавам с вече нов тренировъчен план и смятам да тренирам редовно оттук нататък. Благодарна съм на Белчо за резултатите, които постигнах! Ето линкове към неговата фитнес услуга: фитнес и диета за бременни – за всички вас.

Магазин-Белчо-Христов-Хранителни-добавки-Варна

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив