Фитнес резултати след бременност

Росица-Марчева-клиент-Белчо-Христов

Здравейте, казвам се Росица Марчева и съм на 27 години.

Станах майка преди 7 месеца и по време на бременността качих 18 килограма. Предполагам, че пред почти всички жени, които са станали майки стои проблема с качените килограми по време на бременност. Но това вече не е проблем след като съществува личността Белчо Христов.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Само за 3 месеца аз съм в страхотна форма, смея да твърдя никога не съм била в по-добра! Не само че свалих всички натрупани килограми и тялото ми се стегна, но аз вече имам завидна преса на корема!

Моят съпруг откри в интернет сайта на Белчо Христов и така разбрахме за него. Не се поколебахме и веднага му се обадихме. Той веднага ми направи хранителен режим и тренировъчен фитнес план, които аз изпълнявам на 100%, заедно с това приемах и 1-2 вида хранителни добавки – фат бърнъри и витамини и минерали.

Една седмица по-късно Белчо изработи програми и за съпруга ми за качване на мускулна маса. Сега и двамата тренираме и спазваме хранителните си режими и сме страшно доволни. Намалила съм обиколките на: ханш с 7 см, бедро с 4 см, талия с 8 см. Очевидно Белчо Христов е невероятен професионалист и с голям опит в областта, в която работи. Но освен това, направи ни впечатление и това, че той много добре подхожда и от психологична гледна точка.

Не ни позволи и за момент да загубим кураж, подкрепяше ни, “надъхваше” ни така да кажа. Държи се много приятелски и можем да му се обадим винаги, когато ни интересува нещо, свързано с нашето фитнес развитие и напредък. Чувствам се идеално и започнах да харесвам тялото си, а за жените, които се интересуват изключително много от това – намалявам и целулита и то само за 3 месеца както казах вече. Аз продължавам с вече нов тренировъчен план и смятам да тренирам редовно оттук нататък. Благодарна съм на Белчо за резултатите, които постигнах! Ето линкове към неговата фитнес услуга: фитнес и диета за бременни – за всички вас.

Магазин-Белчо-Христов-Хранителни-добавки-Варна

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Уелнес и бременност: физиологични промени в майката по време на бремнност

Какви промени настъпват в майката по време не нейната бременност? Бременните майка имат бързо развитие на плода в утробата, което...