Клетъчното хранене е онова, от което всеки има нужда | Интервю (ВИДЕО)

Клетъчното хранене е онова, от което всеки има нужда | Интервю (ВИДЕО)

Миналата седмица бях гост в седмия епизод на предаването “По пладне”, сезон 2 за медията NovaVarna.Net, с водещ Сергей Петров, По време на разговора засегнах теми като същността на клетъчното хранене, лъжливите съвети на някои “експерти” по здравословен начин на живот, най-честите причини, водещи до проблеми, свързани със здравето, пред които съвременния човек е изправен и др.

Цялото интервю е качено тук и можете да го изгледате до самия му край, защото за мен се получи много различно, спокойно такова и съм доволен, лично аз от казаното. А то е … вижте сами:

Споделих че, съм щастлив от казаното, като най-силно и конкретно прозвучаха следните мои слова:

Анаеробните упражнения (фитнес тренировките съчетани с хранене) допринасят за това нашето тяло да започне да функционира, така както е всъщност генетично структурирано – да работи на пълни обороти, и всяко едно излизане от тази хомеостаза, отключва всякакви болежки.

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

2 Коментара

  1. kkiosewradoslaw C.E.O. ноември 16, 2022 (12:01 pm)

    Въпросите бяха повърхностни . Мисля, че е важно повече да се набляга по темата за ИНСУЛИН и Кръвната захар . Мое лично виждане без да съм експерт е ,че големия проблем идва от прекомерната употреба на въглехидрати и пиковете на кръвна захар .

    • Белчо Христов C.E.O. ноември 16, 2022 (5:17 pm)

      Основния пробл;ем идва от тук, че много малко хора помагат на диебетиците с изчислени първо калории, от където идва дела на въгехидратите. Това е причината, да се изяждат неправилно количество и въглейидрати, та дори и неправилно подредени през деня, термичността също …

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив