Lipoxan – Yamamoto Nutrition

Lipoxan – Yamamoto Nutrition

Lipoxan на Yamamoto Nutrition е хранителна добавка за ускоряване процесите на обмяна на вещствата, както и трайното оптимизиране на мастната обмяна, чрез което организма ви ще се освободи от ненужни мазнини. Lipoxan е събрал на едно място правилните съставки и пропорции, като ви обещава здравословно и трайно отслабване.

Lipoxan съдържа конюгирана линоева киселина (CLA), която оптимизира мастната обмяна на вещества в организма, приета особено при диета с ниски калории, усещането от прочистване е налице. Във формулата на Lipoxan е интегриран и л-ацетил-л-карнитин хидрохлорид – важна съставка за изгарянето на мазнини, тъй като чрез нея, енергията от разпада на мастите се канализира в посока митохондриите на клетката.

Екстракта от зелено кафе и зелен чай са черешката на тортата, особено в комбинация с кофеин в оптимални дози. Ето защо Lipoxan е страхотен за употреба както от мъже, така и от жени. Подходящ продукт за отслабване, както и за любители спортисти или професионални атлети. Продуктът не е подходящ за хора с установен гастроезофагиален рефлукс, тъй като във формулата на Lipoxan се съдържа важният за горенето на мазнини екстракт от чили (в доза се съдържат 1.25 мг капсациониди), които могат леко до обострят рефлукса ви.

Препоръчителната дневна доза са 2 капсулки дневно. Приемайте ги след хранене, 1 сутрин и 1 следобяд. А можете и (ако тежите повече) да направите 1 прием от 2 капсули, след закуската ви за деня.

Най-нови продукти:

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив