Защо е толкова евтина услугата изготвяне на диета, фитнес програма и план прием на добавки?

04/06/2018 / Уелнес и Why
Защо е толкова евтина услугата изготвяне на диета, фитнес програма и план прием на добавки?

Здравейте Констанца, няма никъде никаква уловка или лъжа. Преди всичко, „Клубно членство BelchoHristov.Com“ e чисто нова моя услуга и единствена по рода си за българското онлайн пространство. Тази услуга надгражда всичко онова, което съм създавал през годините. Тази услуга засяга и физическа част, тъй като като собственик на физически магазин, картата, която получавате, е карта за намаления на всички продукти, които доставям на адреси в цялата страна. Т.е.:

Аз желая да науча хората да прилагат едновременно диета и кардио-фитнес занимания, със конкретни и индивидуално избрани продукти добавки, за да заработи това трио на пълни мощности. Едва тогава, резултататите са съвършени!

Има и още един момент – услугата е модерна, тъй като засяга ресурсите на моят сайт! В него, аз изготвям тези клиентски досиета, през сайта и коментар-карето, аз поддържам онлайн връзка директно с всеки мой клиент и така, мога да осмисля третото перо на моят бизнес – добавките. Както казах, в препоръките съм силен, когато зная какво се яде и как се тренира!

Няма трикове, а само мое сбъдване на последователни цели и планове, в полза на хората, които искат аз да бъда техен ментор.

ИДЕЯТА

Преди всичко, клубно членство BelchoHristov.Com е абонамент. Аз като консултант разгръщам своите виждания, на база периоди време. От коректна гледна точка, една диета, фитнес програма или суплементарна програма, трябва всеки месец да се променят. Т.е. вие за цената на едномесечен абонамент да – факт е, че това е най-добрата цена в страната (плюс факта, че режимите са индивидуални и изготвени от мен) получавате насоки за 30 дена. А желанието ми е, комплексно да обхвана всичко!

Желая, всеки мой клубен член, да получи индивидуално отношение, с тази услуга, която е за традиционните фитнес цели – лоша визия, поднормено или наднормено тегло. Всъщност, всеки друг казус остава в графата си уелнес състояния. Т.е. аз не предлагам по-ниска цена, а съвършено чисто нов продукт, на цена, която вече вярвам е най-добра, а с качество на услугата – несравнимо и непосилно за конкуренция, от страна на трети лица!

КОЙ МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ УСЛУГАТА?

Всеки! Това могат да са момчета, момичета, мъже и жени. Хора, коуто така или иначе заплащат клубни карти във фитнес залите, но не получават базата – как да се хранят, спортуват и използват уредите, как да се възстановяват. И в тази връзка са и намаленията – с клубната карта, по време на вашият абонамент, закупувате най-доброто на най-ниска цена.

ЗАЩО СЕГА СЕ ПОЯВИ ТАЗИ УСЛУГА, А НЕ ПО-РАНО?

Преди всичко, заради ресурса на самият сайт! Днес, той е модерно усъвършенстван, с една изцяло нова визия. Магазин и медия, са на едно място, а вече и вашите профили. През мобилен телефон, сърфирането е по-приятно, а пазаруването лесно, удобно и практично. Затова в този ред на обстоятелства, се „роди“ и тази услуга!

Т.е. няма нищо странно нито в цената, нито не трябва да имате съмнения относно качеството на изпълнение и резултати по услугата. Следете внимателно всичко както в директния линк на самата услуга, така и в презентацията й.

Получавайки тази карта физически, вие в сайта ще имате изграден профил. Това се прави еднократно и индивидуално от мен. Всъщност вижте реалното демо тук, за това как изглежда личния профил (вашият бъдещ такъв, при желаение) няма обаче да бъде видим за аудиторията! Ще комуникираме, обсъждаме решения – да, това наистина е топ услуга на изключително коректна и добра цена. Възползвайте се!

Обратно към раздел “Why?”.

Клубно членство:

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив