Ai-Burn – Yamamoto Nutrition

Ai-Burn – Yamamoto Nutrition

Ai-BURN на Yamamoto Nutrition е чудесен базов и работещ термогенен фет бърнър, хранителна добавка, която подпомага диети, при които се упражняват контрол над калориите, с цел отслабване.

Благодарение на растителните екстракти, продуктът подпомага стабилно контрола над телесно тегло и метаболитната стимулация, особено на нивото на липидите (заради горчивият портокал и активната му съствака синефрина). Освен това какаовият екстракт поддържа метаболизма и играе тонизираща функция. Тирозинът, кофеинът и зелен чай дават енергия, играят и влияят термично върху мастните депа. Продуктът Ai-Burn е чудесен за всички възрасти (разбира се, да не се използва от лица под 18 години), пол и стаж (подходящ е и за нетрениращи).

Продуктът се комбинира добре с:

Приемайте 2 пъти по 1 капсула през деня, на празен стомах или 2 пъти по 2, когато усетите, че можете да приеме повече термоген в тялото. Ако спортувате, винаги единият от приемите да е 30 мин. преди тренировката ви – аеробика, кардио, кросфит, тичане, фитнес, баскетбол, фитнес и т.н.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив