Iso-Fuji – Yamamoto Nutrition

Iso-Fuji – Yamamoto Nutrition

Yamamoto ® Nutrition Iso-FUJI ® е хранителна добавка, базирана на суроватъчни протеини, изолирани чрез ултрафилтрация и микрофилтрация с кръстосан поток, подходящи за спортисти, които практикуват тежка физическа активност. Протеините допринасят за растежа и поддържането на мускулната маса. Продуктът е обогатен с витамин В6, който допринася за намаляване на умората, както и с естествения храносмилателен ензим бромелаин.

Суроватъчните протеини имат биологична стойност и естествено съдържат аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Изолираният суроватъчен протеин (WPI, суроватъчен протеин изолат) е най-чистата форма на суроватка. Yamamoto ® Nutrition Iso-FUJI ® съдържа суроватъчен протеин, изолиран чрез ултрафилтрация с кръстосан поток и микрофилтрация.

Микрофилтрацията е най-скъпият процес, използван за изолиране на протеинови добавки на базата на суроватъчни протеини, но също така е и най-добрият начин да се запази целостта и наличието на биоактивни протеинови фракции, които определят качеството на протеина. Суроватката, получена в първия етап на обработка чрез ултрафилтрация, се пренася чрез устройство, което чрез използване на мембранна филтърна система продължава с по-нататъшно прогресивно филтриране, чрез което се елиминират други нежелани частици, включително минерали, липиди и лактоза.

Микрофилтрираните протеини са 99% неденатурирани и запазват всички важни биоактивни пептидни фракции на неденатурирана суроватка. Yamamoto ® Nutrition Iso-FUJI ® има протеиново съдържание от 91% за ванилов вкус и 87% за аромат на шоколад. Iso-FUJI ® съдържа суроватъчни протеини, изолирани чрез ултрафилтрация с кръстосан поток и микрофилтрация, не съдържа колаген с други елементи, които променят качеството или биологичната стойност на продукта.

Приемайте по 3 мерителни черпачета от продукта (1 доза – в кутията има 23 цели дози) след физически натоварвания или винаги при нужда, от доза първокласен протеин на прах – изолат.

Внимание: протеиновите добавки са овкусени по най-висок стандарт, като единствената изкуствена такава в продуктите на Yamamoto е сукралозата. В дози, напълно безопасни за възрастни мъже и жени! Съвременните изследвания, доказват, че сукралозата в протеиновите добавки Yamamoto могат да се ползват както от бременни, така и от диабетици на инсулин. Във всяка протеинова добавка, особено на Yamamoto Nutrition няма да откриете:

  • палмово масло
  • малтодекстрин
  • ксантанова гума
  • карагенан
  • ксилитол
  • еритритол
  • аминокиселини в свободна форма, като глицин, глутаминова киселина и други, които намаляват тяхната хранителна стойност – тази на протеиновата пудра.

Затова заложете на качеството и суровините (ако говорим за овкусените продукти) на Yamamoto Nutrition!

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив