Super Greens – Yamamoto Nutrition

Super Greens – Yamamoto Nutrition

Yamamoto ® Nutrition Super GREENS е мулти-витаминна и мултиминерална диетична добавка, произведена от растителни екстракти, плодови и зеленчукови концентрати и други растителни съставки, като например смес VitaVeggie® от плодови и зеленчукови концентрати и водорасли Spirulina (прах за разтваряне в напитка).

В частност, витамини А, С и D, цинк и селен допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Витамини В6 и В12, фосфор и йод допринасят за нормалния енергиен метаболизъм. Витамините В6, В12 и С и фолиевата киселина допринасят за намаляване на умората. Спирулина и Acerola предлагат подкрепящо и възстановително действие, а Chlorella и Echinacea поддържат естествената защита на организма. И накрая, Chlorella и черен пипер имат антиоксидантен ефект.

Продукти Yamamoto на фокус:

Super Greens на Yamamoto се произвежда изключително от активни съставки на основата на витамини, минерали и растителни екстракти. Той не съдържа захарта, която често се среща в тези продукти. Всеки иска да се чувства добре и да има повече енергия, но дори и с най-добри намерения, малцина от нас ядат препоръчваните количества порции плодове и зеленчуци всеки ден. Super Greens е формула, която се основава на комбинация от над 50 фитонутриенти от растителни екстракти, плодови и зеленчукови концентрати, витамини и минерали.

Super Greens (Супер Зелен) не съдържа изкуствени аромати, цветове или подсладители и няма скрити съставки. Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза, която е 15 грама пудра в 200 мл вода. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив