Imugen – Yamamoto Nutrition

Imugen – Yamamoto Nutrition

Imugen ® на компанията Yamamoto ® и техните Research лаборатории създадоха семпла и работеща хранителна добавка, съдържаща екстракти от витамин С, цинк и ехинацея, с която ще поддържате на ниво вашата антиоксидантна защита и имунитет, докато спортувате редовно и сте на режим.

Витамин С и цинк допринасят за нормалната функция на имунната система и предпазват клетките от оксидативен стрес, който се причинява от кардио упражнения, спорт или анаеробен стил на тренировки. Цинкът в Imugen допринася за нормалната когнитивна функция, докато витамин С помага за намаляване на умората.

Освен това, Imugen съдържа екстракт от ехинацея (при това цели 3 различни вида екстракти, под формата на Ekina3 ®), който поддържа естествената защита на тялото и функционалността на дихателните пътища.

Ekina3 ® е патентован продукт и се състои от три различни форми на ехинацея: корените и въздушните части на Echinacea purpurea L. Moench, корените и въздушните части на Echinacea pallida Nutt и корените на Echinacea angustifolia DC, които гарантират много по- мощен растителен комплекс.

Приемайте 1 капсулка всеки път с храната след тренировка, а ако денят ви е почивен, със първото за деня хранене.

Какво да очаквате от Imugen? Ако използвате Imugen редовно, вие ще имате просто силна имунна защита и възстановяването ви ще е на ниво.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив