Нов бранд: Yamomoto Nutrition | Новини

Нов бранд: Yamomoto Nutrition | Новини

Yamamoto Nutrition е компания основана през 2012 година и за кратко време се превърна в един от лидерите в производството на качествени хранителни добавки. Yamamoto Nutrition осигорява най-висококачествените хранителни добавки на милиони фитнес ентусиасти и спортисти по целия свят.

Yamamoto Nutrition се стреми да произвежда достъпни като цена, но с виоко качество продукти, които да отговарят на всички критерии на клиентите,за да бъдат те винаги доволни и съответно разработват много нови и иновативни продукти.

Моите клиенти винаги са най-важни за мен и аз се гордея, че им предлагам наистина топ и селектирани продукти на много добри цени, защото влагам огромна идея и бъдеще в най-доброто от Yamamoto Nutrition. Само така, ще продължа тренда да предлагам наистина най-доброто. Останалото като продукти, които се внасят в страната или произвеждат, но със съмнително качество – лично мен, не ме интересува. Дойде времето за нова марка и продукти и се радвам, че попаднах на най-добрите в своя клас!

Продуктите Yamamoto

КомпаниятаYamamoto Nutrition има 3 линии добавки:

  • златна серия
  • черна серия
  • есенциална серия

Във момента и за в бъдеще, ще зареждам и поддържам в наличност във физическия ми магазин всичко, което е тяхно и актуално, а за в бъдеще, спецално за моят магазин ще бъдат зареждани съвършено новите им продукти, които ще имат страхотни бленди и идейност. До тук, продуктите на Yamamoto Nutrition имат моите адмирации, защото блендите им са по-добри от други подобни продукти на други марки.

Отделно, японското качество и суровини нямат равни! Затова KYOWA QUALITY е водещото в производството на продукти.

С Yamamoto Nutrition ще намеря трайни и правилни решения за моите клиенти. Това е сигурно, затова следете брандовият им каталог, лека полека в рамките на 3-4 месеца възнамерявам да имам наличности на над 40 вида техни продути, плюс аксесоари и облекло. СледетеYamamoto Nutrition и всичко за компанията.

Опитайте Yamamoto

Обратно към раздел “Новини”.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив