RESVERATROLO – YAMAMOTO RESEARCH

Ревю на Белчо Христов

RESVERATROLO – YAMAMOTO RESEARCH

38.99 лв.

В непрекъснато развиващия се “анти-стареене” свят ресвератролът е определен по много начини, например като “еликсир на младостта”, “универсално средство за защита”, “анти-стареене” и т.н., като панацея, която ви позволява да останете млади.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

В непрекъснато развиващия се “анти-стареене” свят ресвератролът е определен по много начини, например като “еликсир на младостта”, “универсално средство за защита”, “анти-стареене” и т.н., като панацея, която ви позволява да останете млади.

Изследването на терапевтичните му потенциали продължава и трябва да бъде проучено, но едно е сигурно: това е естествена активна съставка, която има няколко ползи за промоцията на здравето.

Resveratrol се определя от изследователите като полифенол в класа на стилбени, протекторно съединение, произведено от червено грозде и други растения и плодове, какаови зърна и грозде, (което обяснява защо се среща и в шоколада и в червеното вино) за защита срещу паразити.

Много проучвания показват, че ресвератролът е интересен и много мощен антиоксидант, който защитава човешкото здраве с множество механизми, по-специално борба с възпаления (бронхит, хепатит и др.) И сърдечно-съдови заболявания (артериална хипертония, атеросклероза и др.).

Въпреки това, свойствата на ресвератрола могат не само да осигурят сърдечно-съдови ползи за гроздето и червеното вино, но също така могат да бъдат отговорни за терапевтичния потенциал на различни плодове, суперхрани и лечебни растения.

Ресвератролът често се представя като мощен естествен антиоксидант, тъй като многобройни изследвания показват, че той е в състояние да се противопостави на натрупването на свободни радикали, хиперактивни елементи, отговорни за различни видове увреждания в организма.

Тези антиоксидантни свойства му придават анти-стареене, борбата с уврежданията, причинени от свободните радикали и позволявайки му да се бори с “преждевременното” стареене на тъканите на тялото.

Освен това, някои проучвания (които ще бъдат последвани от повече проучвания върху хората) показват, че той ще може да активира някои гени за дълголетие, позволявайки на живите същества да увеличат продължителността на живота си с 70%, а ефектите му се проявяват като тези на ограничаване на калориите. (единственият научно доказан метод за увеличаване на дълголетието) за активиране на SIR гените.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “RESVERATROLO – YAMAMOTO RESEARCH”