Хранителни добавки Musclepharm

Хранителни добавки Musclepharm

Компанията за производство на хранителни добавки Musclepharm, успешно прикова моето внимание към редица от своите най-нови формули. Отделно от пускането на пазара на лимитираната Musclepharm Hardcore серия, компанията възроди и подобри голяма част от своите топ бестселъри.

Това, което харесвам в Musclepharm е, че с времето те се доказаха като 100% некомерсиална марка. Пускането на пазара на формули, засягащи и други спортове, не само фитнес индустрията, доказва това. Спортът имам нужда от хранителни добавки в сферата на атлетиката, ММА боевете (силно нашумяли), кросфит тренировките, други аеробни спортове като плуване, колоездене и т.н.

Т.е. критиците по отношение на новите им формули, нека не се нахвърлят съвсем отгоре им, както за казва, защото новият баланс между съставките е именно от това продиктуван. И точно това ме накара отново да захвана и запретна ръкави, като партнирам на компанията с цялото си сърце и желание. Musclepharm стоят на своята позиция, по един категоричен начин, а именно:

Да се разработят и предлагат на пазара възможно най-напредналите в науката и най-безопасните спортни хранителни добавки. Целта на всеки продукт MusclePharm трябва да бъде насочена към повишаване на спортните постижения, силата и здравето като цяло – всичко това без употребата на забранени вещества. Философия на екипът ни е, че всеки продукт ще бъде формула, която ние като бивши професионални спортисти, вярват и използват всеки ден.

Обратно към раздел „Добавки“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив