Хранителни добавки Musclepharm

musclepharm

Компанията за производство на хранителни добавки Musclepharm, успешно прикова моето внимание към редица от своите най-нови формули. Отделно от пускането на пазара на лимитираната Musclepharm Hardcore серия, компанията възроди и подобри голяма част от своите топ бестселъри.

Това, което харесвам в Musclepharm е, че с времето те се доказаха като 100% некомерсиална марка. Пускането на пазара на формули, засягащи и други спортове, не само фитнес индустрията, доказва това. Спортът имам нужда от хранителни добавки в сферата на атлетиката, ММА боевете (силно нашумяли), кросфит тренировките, други аеробни спортове като плуване, колоездене и т.н.

Т.е. критиците по отношение на новите им формули, нека не се нахвърлят съвсем отгоре им, както за казва, защото новият баланс между съставките е именно от това продиктуван. И точно това ме накара отново да захвана и запретна ръкави, като партнирам на компанията с цялото си сърце и желание. Musclepharm стоят на своята позиция, по един категоричен начин, а именно:

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Да се разработят и предлагат на пазара възможно най-напредналите в науката и най-безопасните спортни хранителни добавки. Целта на всеки продукт MusclePharm трябва да бъде насочена към повишаване на спортните постижения, силата и здравето като цяло – всичко това без употребата на забранени вещества. Философия на екипът ни е, че всеки продукт ще бъде формула, която ние като бивши професионални спортисти, вярват и използват всеки ден.

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Жълт картоф – състав, калории и приложение в диетите

Описание на хранителния продукт В зависимост от растежа си картофите се делят на първи ранни, втори ранни и основна реколта....