Combat Whey – Musclepharm

Combat Whey – Musclepharm

Combat Whey на Musclepharm беше представен наскоро пред света без излишни фанфарни етюди, както други компания, съвсем неслучайно казвам това. Линията от по-широк профил потребители по света е основен акцент на фирмата, затова те просто споделиха в масов е-мейл за повявата на новият им продукт и до тук.

Комбинацията между суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат в Combat Whey ще ви дава и осигури (за всяка доза):

  • 25 гр висококачествен протеин
  • само 1 грам захар
  • 0 грама глутен
 • Продуктът е подходящ за възстановяване след тежки физически тренировки, преходи в планината, допълва белтъчините за една диета, изобщо и отговаря на вкусовите претенции на много капризни клиенти – разбиването на протеина е лесно и бързо, създава усещане за плътен и насищащ сетивата вкус.

  Обратно към раздел „Добавки“.

  Публикувано от
  Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

  Архив