OxySport Black – Musclepharm

OxySport Black – Musclepharm

Описание на Oxysport Black

Oxysport Black е най-новият продукт на Musclepharm, продукт който ще гори мазнините ви, дори и да не спортувате. Съчетание на няколко билкови продукта, без основен акцент на кофеина, Oxysport Black ще ускори вашата обмяна на веществата и ще детронира трайно насъбралите се мазнини, особено в проблемните зони – бедра, дупе, ханш, корем и паласки.

Oxysport Black е следващото ниво на термогените (фет бърнър) и загубата на мазнини. Термогенезен пробив, Oxysport Black повишава температурата на тялото, като същевременно осигурява чиста енергия и фокус. Използвайки иновативни съставки, подкрепени от истинската наука, Musclepharm ви предлагат най-термогенния продукт за спортисти и неспортуващи.

Начин на употреба на Oxysport Black

Продуктът Oxysport Black се „напипва“ индивидуално. Приемът на ден е 2 пъти: след сън и следобяд, единият прием е винаги преди тренировка, за тренировъчен ден, около 30 мин на празен стомах. Започнете първите 2-5 дена с прием на 2 капсули, след това покачете дозата до намиране на вашия собствен потенциал. Не превишавайте 8 капсули за деня (2 приема по 4 капсули)!

Обратно към раздел „Добавки“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив