Среща с BelchoHristov.Com в София | Новини

Среща с BelchoHristov.Com в София | Новини

В неделя сутринта положих старт на моята не малка национална обиколка, чиято оснавна цел е да се запозная лично с читатели, клиенти и фенове на моят личен блог BelchoHristov.Com.

belchohristovcom_851

Вълнуващо пътуване, 500 км в размисли и среща с мои последователи – с това ще запомня 03.05.2009.

belchohristovcom_852

Премалял от глад (останах 6 часа без храна заради пътуването) за пилешко месо, предвидливо отидох един час по-рано в заведение „Дивака“, което се намира зад Площад Славейков. Разбира се, навсякъде където съм, се старая да се придържам към диетата си.

Поръчах си порция пиле на грил, картофено пюре и разбира се шопска салата. Бутилката минерална вода не ми се размина. И лека полека, хората започнаха да прозвъняват и да се събираме!

belchohristovcom_853

Чак сервитьорките в заведението им стана странно, какво е това мероприятие … не се сдържаха и попитаха. Някои от тях стояха неотлъчно до ъгълчето на залата, за да слушат моето ревю на двата ми тогавашни електронни продукта: „Кардио атака“ и „Мускулна маса с GH“. Подготвен предвидливо с визитки, раздадох на целият персонал и най-накрая се оказа, че и от там имам посетителски интерес – една млада дама е чела доста неща, но преди време.

Хубавото на всичко това, за мен бе, че абсолютно импровизирано разгърнах темите за плавното и здравословно отслабване, за храненето, за стреса, с който събуждаме тялото ни към прогрес (за фитнес тренировките конкретно), както и темите за покачване на чиста мускулна маса.

belchohristovcom_854

Извинявам се пред всички, че гласът ми беше малко паднал, но считам, че почти тричасовият диалог, който проведох с вас даде резултат и отговорих на вашите въпроси. Разбира се, имаше и чисто лични такива, за което разбирате, защо говорех малко по-лаконично – но, за да се задават, е ясно едно за мен – вие ми гласувате доверие и искате да ме опознаете! Ще ви дам тази възможност, защото срещите тепърва предстоят. Живот и здраве, ще направя тези обиколки традиция. Със всеки път те ще стават по-добри и никой няма да е лишен от моето внимание!

Изказвам благодарност на хората закупули лично от мен и на място тренировъчните ми програми и продукти. Бях се приготвил както стана и в анонса ясно, че специално гостуващите, ще получат доста привилегии, една от коите е гарантирана -25 % от цената на фитнес услугата. В бонус, подготвям DVD формата на видео клиповете ми още от утре (по предложение дошло от компютърните спецове на срещата). Защото не можах да събера 900 MB в един диск.

belchohristovcom_855

belchohristovcom_856

belchohristovcom_857

belchohristovcom_858

Щастлив съм. От всичко – от уважението на присъстващите, от това, че бях изслушан и разбран. Нека тези мои последователи (абсолютно не случайно го казвам така) отидат до фитнес залата и пробват програмите ми. Нека останалите видят разликите в техните тренировки, в техните медотики – нещата с които те се съгласиха, за да пречупят стериотипите! Ерата на клишираните фитнес програми свърши!

Идва времето, в което аз ще ви покажа пътя как да тренирате – това право ми го дават както образованието и сертификатите, така и моят опит и още нещо много важно – аудиторията ми става прекалено голяма с всеки изминал ден – аз трябва да ви науча! Защото времето е твърде скъпо, за да си го губите! Считам този старт в обиколката за изключително успешен. Това ми дава повече сили – защото истината си е, че ме чака още много път и километри. До тук съм с 1 000 навъртяни такива!

belchohristovcom_859

По предварителни данни, очаквах повече хора да се съберат – съдя по е-мейлите и лични разговори с познати. Предполагам е излязло нещо в последният им момент. Да не губят надежда, аз ще се върна. Но това запазвам като изненада. След заведение Дивака, част от компанията (включая и себе си) се премести отново в друго заведение – диетата си е диета – яде се на всеки 3 часа! Отново наблегнах на пилешкото, но заради вече по-късния час избрах фибрите, пред въглехидратите. Разговорите продължиха до към 21ч. След което се отправих към хотелската си стая.

Там разбира се не ме чакаше сън – едва един душ време и телефона пак звънна – айде пак на среща – но този път със стари познати. И така, близо 36 часа не съм мигнал. Пътуването навръщане беше отвратително – повреда в накладките и спирачната система на автобуса за малко да не ни вкарат в беля. Слава Богу, макар и със голямо закъснение, пиша сега тези редове. Гледам си с апетит порцията месо и зеленчуци, удрям глава сън и тежкият ми работен ден продължава още утре в 5.30 сутринта! Празници ли – нали искате професионализъм – ще ви го осигуря! Аз нямам умора, защото вас ви има! Поклон пред всички вас!

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив