Среща с BelchoHristov.Com в Стара Загора | Новини

Среща с BelchoHristov.Com в Стара Загора | Новини

belchohristovcom_873

Сращата ми с читатели и клиенти на независимата медия BelchoHristov.Com в Стара Загора вече е факт. Това е вторият град от националната ми обиколка, чиято основна цел е среща с хора, които ги вълнува темата Fitness и Lifestyle. Изключително съм доволен от топлото посрещане от страна на моите партньори – Владимир Стоянов и Оливер Тошевски.

След град София, това е втората поесета дестинация.

Какви бяха очкаванията ми? Точно такива, каквито се и случиха – да имам възможността да разкажа на живо моите виждания и стратегии към преформулиране на физиката – тази на дамите и тази на мъжкото съсловие.

Да се запозная на живо с читателите на блог-а ми, който отразява тези виждания и да ги споделя в рамките на моите срещи.

belchohristovcom_878

Еми няма как – трябва да се хапва. Дори и по време на уморителния път, аз се старая така да се подготвя и да си помогна, че винаги да спазвам часовете си за хранене – като един промоутър на здравословното и фитнес хранене, доказвам, че ако човек иска, действа. Винаги си нося храната със себе си. Нали трябва да давам пример … ?!

belchohristovcom_885

След като пристигнахме в този невероятен и слънчев град, аз заредих малко стока – марките на които аз съм представител за Варна. След кратка кафе пауза се запътих към „Къщата на Спорта“ в Стара Загора, където моите приятели вече ме чакаха.

belchohristovcom_883

Зареден със свежи сили, лека полека започнах да говоря за фитнес тренировките, кардио заниманията, храненето и добавките. Видях особен интерес в израженията на слушателите ми, защото започнах с думите: „Ерата на клишираните програми свърши!“.

И точно така считам, че е! Дори една фитнес програма или хранителна стратегия да е индивидуална, тя е различна от масовките, с които се заблуждаваме, че вършим професионално нещата. Но каквито програмите, такива са и успехите ни. Само вижте моменти от срещата:

belchohristovcom_879

belchohristovcom_881

belchohristovcom_882

Изводът ми, както и този на моят колега Оливер, е че трябва да се говори на хората. Истината трябва да се разпространява. Затова предприех тази обиколка из страната – въпреки, че се отзовават 10-15 човека, важното е, че съм им вдъхнал доверие на база тези 24 неуморни месеца по сайта ми. Доверието на хората се гради. Тухла по тухла. Считам, че основите ги положих. Живот и здраве само да има, искам всяка година това мое мероприятие да се разраства!

Ето и хубави спомени от срещата ми в Стара Загора:

belchohristovcom_874

belchohristovcom_875

belchohristovcom_876

belchohristovcom_880

belchohristovcom_877

И ето я новината: Оливер Тошевски ме покани да участвам на есенните турнири по натурален култиризъм! Те ще се състоят в съседна Македония и лично аз съм готов и психикечки и физически да се подготвя! Това е уникална възможност за мен – не да ставам състезател, а да вложа всичките си знания и умения във визията ми.

Да потвърдя действието на хранителните добавки, с които лично аз работя и които препоръчвам на клиенти. Едно успешно представяне ще ме хвърли на международната трибуна малко по-късно в Чехия. Категорично ви заявявам, че имам това желание за подготовка! Но все пак ще видим дали ще се случи …

belchohristovcom_884

Зареден с нестихващ ентусиазъм, връщането ми към Варна беше през Стара Планина – невероятна гледка и природа. Уморен от път, но с усмивка на лицето и нови размисли сега пиша тези редове.

Най-малкото, защото изненадите около мен тепърва започват! Искам да благодаря за моят приятел Драго, който беше неуморно до мен в днешното мероприятие! Снимките и пътуването са изцяло негова заслуга!

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив