Среща с BelchoHristov.Com в Пловдив | Новини

Среща с BelchoHristov.Com в Пловдив | Новини

belchohristovcom_903

Привет и от Пловдив! Третият посетен град от мен е вече факт. В анонса за моята обиколка из България, ви информирах, че тези срещи са само и единствено с цел личен контакт с читатели на блог-а ми и клиенти, както и промотиране на авторския ми подход към фитнеса и храненето.

За мен, това е и уникална възможност, да отсея и разбера каква е точно таргет групата, която се ориентира със всеки изминал ден към мен и статиите ми.

Това е най-важното, защото BelchoHirstov.Com ще отразява материали, касаещи именно тази категория хора, които виждат в мое лице човек, даващ техните отговори. Същото е и със създаването на фитнес услуги и фитнес пакети – основната категория са работещите, обикновените граждани!

Тези срещи ми дават много голям заряд и яснота по мои си въпроси. Най-вече факта, че уважавам читателите си с персонално внимание на място, в по-големите градове, е нещо, с което нито един български блогър изобщо (не само сайтове и блог-ове за фитнес) не е направил до този момент! Публиката помни първият!

belchohristovcom_902

Градът под тепетата

Казах си в 13 часа среща и така и стана! За малко да закъснея обаче … С приятеля ми Драго забихме в Подбалкана и си удължихме пътуването с около 40 минути, обиколка към Калофер и Карлово.

Но, както се казва приятел в нужда се познава: веднага една връзка осъществих с приятелката ми Ани, веднага последва справка в интернет картите, малко диспечерски услуги от нейна страна и след точно 60 минути бяхме с нея и цялата малка бригада в ресторанта:

belchohristovcom_904

belchohristovcom_905

belchohristovcom_907

Хапнахме добре – аз си заредих добре с въглехидрати – 4 топки сварен добре оризец, с 4 броя пилешки карета и една хубава селска салатка. Ударих третото подред кафе за деня и вече бях презаредил. Отговорих на въпросите, на хората уважили събитието.

Само едно не мога да разбера – за трети път се получава така, че по предварителни данни имам записани определен брой участника – предварително запознати с датата и мястото на събирането. В самия ден, тях ги няма!

Това се случва за трети подред град. Но, изводите си ги оставям за мен самия. Разбира се, за всяко нещо си имам причина и аз я уважавам! Най-важното е, както казах в увода, аз съвсем категорично вече имам становище към кои хора, коя група хора да насоча цялото си внимание. А и да го кажа по-смело – селектирам аудиторията си.

Ето например, днес стана дума за работещите хора и липсата им на време за редовни, подчертавам редовни посещения във фитнеса. С други думи, трябва да намеря разрешение на проблема: дали да създам продукт, който да включва основно хранителна компонента с фитнес програма, или и от едното и от другото да вмъкна като елементи?

Ето над тези тези важни въпроси трябва да помисля, като един креативен професионалист. Защото по-ценно нещо от доверието на клинетите ми няма! Утвърждава се теорията ми, че статиите са поднесени на достъпен език, увлекателни са и няма да сгреша, ако кажа, че всеки си признава следното: „Когато вляза в блогпа ти Белчо, мога да прекарам часове наред“. Ето това е отговора, чийто въпрос си задавах 2 години – отговор намерих именно при срещите ми с читатели.

Това са моите изводи. Трябваше да дам старт на едно такова мое проучване, за да има развитие и разрастване както дейността ми, така и самото предлагане. Затова апелът ми е, дори да ме насочвате, какво искате да полувате като информация, каква фитнес услуга според вас липсва и т.н.

След хубавия обяд, не остана нищо друго, освен любезно да бъда разведен из Стария Пловдив и да разгледам забележителностите. След което останаха само едни скромни 420 км до Варна. Отново искам да благодаря на Драго, който участва в пътуването ми до Пловдив както и отразяването му като снимков материал!

belchohristovcom_908

belchohristovcom_909

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив