Официалното мото на BelchoHristov.Com | Новини

Официалното мото на BelchoHristov.Com | Новини

Thoughts become things

От днес фирма „Фитнес Консулт“ ЕООД и нейната медия – BelchoHristov.Com имат своето официално мото: „Thoughts become things“. Това мото ви насочва към няколко неща и ключови моменти, а именно:

  • да вярвате в невъзможното;
  • да визуализирате крайният резултат, когато имате фитнес и/или уелнес цел;
  • да материализирате вашите мисли, които са плод на вашите желания;
 • Когато искате нещо и силно го желаете – полагате усилия. Когато искате завидна визия и самочувствие – сте готови на всичко. Аз съм насреща да помагам и да бъда във ваша полза и в услуга – като лицензиран персонален фитнес треньор и диетолог.

  Хубавите неща стават бавно. Две календарни години обмислях този мой ход, който категорично ви подсказва моята напълно професионална концепция за предлагане на фитнес и уелнес продукти и услуги. Слогънът има за цел да обедини всички мои клиенти – хората с нужда.

  Това могат да са потребности от промяна, потребности за повече здраве, нова визия и т.н. Мислите стават реалност, когто действате целенасочено, но имате ясна и визуализирана цел. Това е моята политика на работа, а с разрастването на моят онлайн магазин за консултации по темите хранене и фитнес занимания, концепцията „Thoughts become things“ намери своето приложение.

  Обратно към раздел „Новини“.

  Публикувано от
  Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

  Архив