ВЪВЕДИ ПРОМО КОД BELCHO ЗА ИНДИВИДУАЛНИТЕ МИ ПРОГРАМИ И УСЛУГИ ДО 22.12.23 И ГРАБНИ ОТСТЪПКА И БОНУС ДНИ КЪМ АБОНАМЕНТА СИ! КАМПАНИЯТА Е ВАЛИДНА ЗА ПЪРВИТЕ 50 ЧОВЕКА!

Среща с BelchoHristov.Com в Шумен | Новини

Среща с BelchoHristov.Com в Шумен | Новини

belchohristovcom_926

На 24.05.2009 г. посетих град Шумен във връзка с националната ми обиколка в страната. Тя има една основна цел: да промотирам два моите фитнес продукти! И отделно, да извлека изводите, които е нужно да направя – а именно, да конкретизирам моята целева група – хората, към които съвсем категорично да се насоча и да бъда бъда в тяхна услуга!

Град Шумен ме уважи с присъствието на двама ентусиазирани младежи – на 15 и 16 години съответно! Именно тези, които ценят качественото, креативното и новото – това, което предлагам аз! Отделно, тези мои посещения и срещи с читатели ми дават много ясна представа затова, че методите ми работят. Вижте кои са те:

Метод #1 – създай нещо твое и го промотирай!

belchohristovcom_919

Когато информацията не достига до твоята аудитория, никога няма да успееш да продаваш! А за продаваш, трябва да си интересен и атрактивен. На срещата в Шумен, бях погнат от самото начало с въпроси, забележете, не насочени към фитнеса изобщо, а към моя фитнес начин на живот.

Т.е. моят блог си върши перфектно работата. В него описвам начина ми на живот и удоволствията, които този начин на живот ми носи след себе си. Момчетата ме питаха как аз се храня, успявам ли със всичко това и т.н. Оставам с убеждението, че вече служа за пример, за някои съм вече и идол (по е-мейл статистиката ми заключавам за това).

Основния метод, с който печеля доверието към продуктите ми обаче си остава метода на промотиране – както на начина ми на живот, така и на фитнес услугите, които предлагам на читатели и клиенти на BelchoHristov.Com.

belchohristovcom_925

Метод #2 – Бъди в пряк контакт с твоите клинети!

За целта посетих малката собствена фитнес зала на тези двама мои читатели. Николай (не присъства на снимките) е мой клиент със закупен продукт. Заличката е стил „Дориан Йейтс“ – малко мазе, миришещо на стомана и ръжда! Звучи много надъхващо и повярвайте ми така е!

Веднага започнах да разглеждам техниката на изпълнение на момчетата. Минахме всички мускулни групи със базовите движения. Веднага видях техните грешки. Корегирах им ги – как да държат лактите, китките си, кога да дишат, как да стоят изправено, как да мислят за мускула и какво е това връзката „мозък – мускул“ – т.нар. „mind-muscle connection“. Последното едва ли някой го прилага, но за мен е 90 % от успеха! Затова казвам, че няма невъзможни неща!

belchohristovcom_923

Веднага се вижда, след моята намеса контрактиралия мускул на този младеж! Тези безценни съвети ще им спестят години лутане и може би ще ги предпази от травми. Този който избира да го насочвам, трябва да ми се довери – защото аз си разбирам от професията. Нужно е време обаче моите насоки да се проявят визуално при търсещия резултат! Защото всичко това изисква време, правилно възстановяване и качествени тренировки. Работната тежест трябва да е умерено дозирана, за да се работи за качество във мускула.

Метод #3 – Бъди движеща реклама на собствените си продукти!

belchohristovcom_920

След като показваш на живо техниката на изпълнение пред читатели, звучиш много по-достоверно. Още повече, че самият аз съм си движеща реклама. Няма как да не се изисква от теб да изглеждаш страхотно – това и нправих. Разсъблякох се пред момчетата, за да им вдъхна силно вяра, че всичко става и може да се постигне!

Този маркетингов подход, те не го разбраха, защото им е рано да се занимават с това, но разбраха друго – че самият аз прилагам тези методи на трениране, че не използвам тежки щанги и безумни килограми. Напомпването ми от движенията само с лостове и леки гири показва, че е важна техниката на изпълнение, която тези младежи научиха.

belchohristovcom_921

Движещата реклама да си не е лесна задача – особенио за фитнес средите. Гледат те под лупа отвсякъде. Но когато дадох апарата на Николай да архивира моментната ми форма, чувах само зад мен „Лелеле… пфуууу …“. Ето това се казва истинско удовлетворение.

Аз спечелих сърцата им завинаги. И именно, пак да се върна на темата на посещенията ми по градове, това е моята цел. Освен да пиша и да ме четата над 60 000 човека всеки месец (само до този момент), а и да ми повярват още толкова отгоре!

С други думи:

# Създай продукти, който да са според целевата ти група;

# Промотирай ги успешно;

# Задръж вниманието на хората, като ги прилагаш върху самия себе си;

# Успявай, да бъдеш в контакт с читатели и клиенти;

# Бъди движеща и впечатляваща реклама на собствения си труд и знания;

Ето така смятам да вървя напред. Интересува ме само и единствено успеха на моите клиенти. Интересува ме всичко най-ново в сферата на добавките, храненето и тренировките – аз ще ви го дам тук, на страниците на BelchoHristov.Com, защото искам, знам и мога! Обиколката продължава!

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив