ВЪВЕДИ ПРОМО КОД BELCHO ЗА ИНДИВИДУАЛНИТЕ МИ ПРОГРАМИ И УСЛУГИ ДО 22.12.23 И ГРАБНИ ОТСТЪПКА И БОНУС ДНИ КЪМ АБОНАМЕНТА СИ! КАМПАНИЯТА Е ВАЛИДНА ЗА ПЪРВИТЕ 50 ЧОВЕКА!

Среща с BelchoHristov.Com в Бургас | Новини

Среща с BelchoHristov.Com в Бургас | Новини

belchohristovcom_938

Алармата на телефона ми звънна към 5.30 сутринта днес, ставам с червени очи и поглеждам към календара – 31.05.2009! Време е за град Бургас! Ведната в банята, под душа, оправяне на прическа, закуска, преглед на наличните документи и материали и хайде да път.

Така стартира поредната ми неделя, във връзка с националната ми обиколка по градове, която има за цел, да се запозная с читатели и клиенти на BelchoHristov.Com.

Страхотното слънчево време обещаваше приятен и лек път. Бях пуснал на моята mp3 много силна ретро вълна и след по-малко от 120 минути пристигнах в град Бургас. На автогарата ме посрещна мой стар познайник – Иван Шишманов. Държа да заявя, че с него се познаваме интерактивно от близо 8 години и едва сега, се запознахме и на живо!

belchohristovcom_936

11.оо часа бях на уреченото място – Часовника, на пъпа на Бургас. Хубаво ме напече в главата и веднага ми се въздуби наново апетита, въпреки 10-те белтъка и 100 грама овесени ядки на закуска в дома ми. Дойде след миг Даниел, а след това телефона изведнъж зазвъня. За разлиак от други градове, очакваната от мен бройка, почти се реализира. И с удоволствие седнах спокойно, да хапна, сред приятна компания!

Наново се убедих за болните теми, които вълнуват хората. Лиспата на конкретна нагласа, яснота и информация като цяло, ще залегнат в новите ми статии от тук нататък, защото се убедих, че моята целева група ще са работещите хора.

Ще обърна повече внимание за конкретни насоки: как да си готвят, как да намират време за спорт, как да тренират и най-вече защо!

Прави ми впечатление, че колкото и да пиша, в тези близо 2 години по сайта ми, все остава нещо неразрешено като въпрос. И мисля, че днес загатнах за него – това е един ненаписан досега закон, никога не се е коментирало за него във фитнес средите, а ще види живот в страниците на моя сайт!

От там ще дам направление за всичко онова, което само и единствено чрез мен ще научите – защо смятам така ли? Защото вие ми казахте, вие, хора от София, Пловдив, Стара Загора, Шумен, а сега и Бургас – че в цяла интернет България, вие затаявате дъх по моите публикации – защото макар и научно, ги поднасям на смиалем език!

Това са изводите, които си вадя след всяко едно посещение. Вие ме наочвате, аз ви давам светлината – та това е професията ми – персонален консултант.

Днес дори мисля, че най-накрая стана ясно на моите гости, уважили събитието, че цялата работа по подръжката на сайта, неуморното писане, обработване на снимки, търсене на истината, публикациите, модериране на коментарите, оформянето им, вътрешната кореспонденция и т.н. се вършат от двете ми ръце! Зад мен не стои екип – стои сърце, с което работя!

belchohristovcom_937

Обратно към раздел „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив