Отслабване и трансформация | Мъже и Жени

Комплексен план

ОТСЛАБВАНЕ - ОПИСАНИЕ

Отслабването е симбиоза между грижливото изпълнение на правилна кардио-фитнес програма, съчетана с диета и суплементиране. Здравословното отслабване, със скулптуриращ ефект и резултат (подчертани мускули при мъжа и жената) е свързано единствено и само със елиминиране на мазнини и запазване на мускулната тъкан.

Трансформацията по време на изчистване на тялото от мазнини е основно възложена на диетата. Тя трябва да е във дефицит от калории! При намаляване на калориите, тялото ще използва мазнините като източник на енергия за ежедневните нужди и тези, по време на тежките и плътни тренировки.

Повишен релеф, без отпускане на кожата ще постигнете чрез манипулация на тренировъчния обем, описан в програма. Именно редуването на тренировки за бели и червени мускулни влакна ще направи трансформацията визуално драстична, в добра посока.

Хранителните добавки ще ви дадат сила и издръжливост, по време на ниски калории и добра плътност на тренировките. Отделно - ще ви държат витално през цялото време.

Кардио-фитнес занимания

10-седмична програма за трансформация
Програма, която грижливо комбинира високо-интензивни тренировки, с установен график: редуване на седмица със тренировки за маса, с такива за релеф и отслабване.

Хранене (диета)

10-седмична програма за трансформация
Програма, която грижливо комбинира диета и хранене за изчистване и орелефяване, с подход и стратегия за покачване на мускулна маса и размери. Както за мъже, така и за жени!

Суплементиране

10-седмична програма за трансформация
Програма, която съчетава стратегия в суплементирането. Включва фаза за поддържане на бърза обмяна, такава за увеличаване на мускулния обем и трета решаваща - скулптуриращи тялото съставки.

РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

Представям ви Петя и Стефан. Те ползват индивидуални програми, подчинени на същите принципи, описани в следващите редове. Те промениха своите тела и визия, губейки само ненужни (за Петя 2 кг, за Стефан 8 кг) килограми.

Запазвайки мускулната маса отдолу, по кожата, техният резултат е именно този - трансформирана визия, по-бърз метаболизъм и силен имунитет.

МОЖЕ ЛИ ЕДНО ТЯЛО ДА СЕ ТРАНСФОРМИРА ИЗЧИСТВАЙКИ ГО ОТ МАЗНИНИ, НО СКУЛПТУРИРАЙКИ МУСКУЛАТУРАТА?

Да! Подходът обаче не само ще ви позволи да се постигнат тези иначе конкуриращи се цели, но и ще поддържа метаболизма ви бърз, изобщо, което е добре за всеки организъм!

За всичко това е необходима ротация и планиране на процесите. Ще се запознаете в програмата с модули на хранене и натоварвания, чрез което ще манипулирате правилно обмяната на вещества!

РОТАЦИИ ЗА 10 КАЛЕНДАРНИ СЕДМИЦИ:

Седмица I се повтаря в седмиците 1-4-7 и 10. Седмица II се повтаря в седмици 2-3, 5-6 и 8 със 9!

Всичко това до тук ти харесва?

Аз съм Белчо Христов - твоят ментор!
Изберете своят индивидуален времеви пакет, за да бъда полезен на теб и близките хора до теб. Мога, използвайки похватите хранене, билки и спорт да подобря твоето уелнес състояние и форма. Възползвай се!

Ако вие или ваш близък се оплаква от лоша визия, тонус и самочувствие, вече знаете моят метод на работа - предпочитам комплексната програма, индивидуалната програма, тази, която гарантира трайни резултати и решения!

Аз не съм фитнес инструктор, аз не съм диетолог - аз съм биолог, който през последните години придоби огромен опит при работа с обикновените хора и професионалните атлети от много спортове. С одит, обратна връзка и коментари, нямам непостигната цел при работа с клиент!

Информацията, която се съдържа тук крие сериозен риск да промени живота ти завинаги!

Споделените съвети и програми в настоящият материал не са индивидуализирани, но са липсващото звено, което обединява хранене, спорт и билкови продукти за подобряване благосъстоянието на човека.

Сподели с приятел