Хранителни добавки Musclepharm

Бладаря Ви, за всяко едно Ваше споделяне:

musclepharm

Компанията за производство на хранителни добавки Musclepharm, успешно прикова моето внимание към редица от своите най-нови формули. Отделно от пускането на пазара на лимитираната Musclepharm Hardcore серия, компанията възроди и подобри голяма част от своите топ бестселъри.

Това, което харесвам в Musclepharm е, че с времето те се доказаха като 100% некомерсиална марка. Пускането на пазара на формули, засягащи и други спортове, не само фитнес индустрията, доказва това. Спортът имам нужда от хранителни добавки в сферата на атлетиката, ММА боевете (силно нашумяли), кросфит тренировките, други аеробни спортове като плуване, колоездене и т.н.

Т.е. критиците по отношение на новите им формули, нека не се нахвърлят съвсем отгоре им, както за казва, защото новият баланс между съставките е именно от това продиктуван. И точно това ме накара отново да захвана и запретна ръкави, като партнирам на компанията с цялото си сърце и желание. Musclepharm стоят на своята позиция, по един категоричен начин, а именно:

Да се разработят и предлагат на пазара възможно най-напредналите в науката и най-безопасните спортни хранителни добавки. Целта на всеки продукт MusclePharm трябва да бъде насочена към повишаване на спортните постижения, силата и здравето като цяло – всичко това без употребата на забранени вещества. Философия на екипът ни е, че всеки продукт ще бъде формула, която ние като бивши професионални спортисти, вярват и използват всеки ден.

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Картоф – състав, калории и приложение в диетите

Описание на хранителния продукт В зависимост от растежа си картофите се делят на първи ранни, втори ранни и основна реколта....