Белчо Христов – що е то?

Чудя се от къде да започна, защото е доста трудно да бъде описан човек като Белчо Христов с няколко думи и това, което направи за мен, но ще се опитам!

Преди една година, в търсене на нещо ново, съвсем случайно попаднах на блог-а на г-н Христов. Прегледах няколко статии и те направо ме грабнаха. Статии, написани на толкова достъпен език от човек, който явно не само разбира от работата си, а и влага нещо от себе си в нея. Замислих се дали това не е просто поредната нова звезда на небосклона. Разгледах и коментарите, оставени от клиентите – имаше толкова много доволни хора, постигнали целите си с помощта му, че в един момент си помислих дали мога и аз да бъда на тяхно място?

Е, вече мога да се похваля, че съм един от тях. Никога не бях влизал във фитнес зала през живота си, но всичко това, което намерих в блог-а ме накара да взема моето решение и да стана негов клиент!

Защо? Защо точно Белчо?

Отношение – начинът, по който подхожда към всеки един клиент – индивидуално. Достатъчно е само човек да вдигне телефона, да се свърже с него и щом чуе гласа му, сам ще разбере за какво говоря. Не сме се запознавали лично – да, но от разговорите, които проведохме по телефона ми стана пределно ясно, че е професионалист, отдаден на работата си и знае как да ти помогне.

Преди 5 седмици закупих продукта „Мускулна Маса с GH” от г-н Христов. Макар все още да не съм завършил програмата, мога да кажа, че наистина е продуктивна. Безпорен факт е, че РАБОТИ. Кара те да ходиш с всеки изминал ден с по-голям ентусиазъм в залата и да даваш все повече от себе си, за да може да постигнеш това, което си си поставил за цел.

Всеки може да ти подбере няколко упражнения и да ти ги надраска на 1 лист хартия и …. имаш програма – е „да”, ама „не”! Програма като програма ще си помислите, ходиш и блъскаш, потиш се и това е, но за мен е нещо повече от това. Зарежда те с енергия и блика живот в теб. Поглеждаш се в огледалото и виждаш как всичкото старание, което си положил в залата се увенчава с успех. Да, истина е и определено човек може да моделира тялото си с повече воля и желание. Преди имах проблеми със съня и заспивах в малките часове на нощта, а сега заспивам като бебе в 23 ч.

След изготвения ми хранителен режим и програма реших да „запретна ръкави“ и да действам

Началото наистина не бе от най-лесните, понеже не бях свикнал да се храня толкова често и в точно определен час. Наложи ми се да добавя в хранителното си меню продукти, които до този момент не съм ги и поглеждал докато обикалям в магазина. Изградих си хранителни навици и сега се чувствам така, че все едно цял живот съм се хранил по този начин.

Храната прави борбата – да! Хранете се здравословно и давайте максималното от себе си в залата, за да „жънете“ успех след успех. На г-н Христов искрено пожелавам да се задържи там ВИСОКО, където е в момента. Защото е много по-лесно човек да се изкачи на върха, отколкото да се задържи на него. Иновациите, креативността и личното Ви отношение, които влагате в това, което правите за всички нас, са безспорно най-доброто, което получаваме, за да превърнем своите мисли в реалност – “Thoughts become things”.

P.S. Има още много положителни неща, които мога да споделя, но определено не ми стига една страница, за да го направя.

Програмата ти работи безупречно, свалям ти шапка!

Хубаво е човек да се погледне в огледалото и да види разликата.

Благодаря ти!

Поздрави,

Велислав Кулаксъзов

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив