Вие ми отредихте 1-во място!

Уважаеми читатели на BelchoHristov.Com,

367 човека сред вас ми отредихте първото място, в надпреварата “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009″. Сред 2136 гласували, вие ми дадохте категорично сигнал, че BelchoHristov.Com е четен, интересен, посещаван, актуален, креативен, научен, фирмен, личен и всякакъв за вас блог!

За мен този резултат е изненада! Очаквах интерес и развитие, но да победя фирми, които със своите блогове присъстват и продават в интернет, това вече означава много за мен. Първо, че фитнес услугите са нещо, което поражда вашия интерес и второ, че като фирма и мениджър на „Фитнес Консулт“ ЕООД, аз умея да брандирам – през страниците на корпоративния фитнес блог BelchoHristov.Com. Тъй като става дума за корпоративен блог искам да кажа, че наистина аз научих много от това предизвикателство. Какво? Ще ви споделя, след като приключи и оценяването на самото тричленно жури. Ето и графика с подробна статистика за резултатите до този момент:

Най-добрите корпоративни блогове в България 2009

Да, аз съм лидер в крайното класиране, гласуването на публиката – вие! Топ 5, тази финална петица от блогове, която се открои сега, ще бъде оценена по различни критерии, за да се разпределят призовите места. Първите пет блога продължават напред към финалната фаза от инициативата – гласуването на тримата съдии. Съдийската тройка в състав Боряна Бонева (от ITD Network), Огнян Младенов (от Seom.bg) и Тодор Христов (от Сита Мениджмънт Консулт и NovaVizia.com) ще се придържа в своите преценки към предварително обявените критерии, като всеки критерий има специално тегло.

Официална информация до вас

Тодор Христов:

Като член на съдийската тройка още преди старта на гласуването бях обявил публично, че ако блога BelchoHristov.Com попадне в Топ 5 от гласуването на публиката, няма да участвам в неговата оценка и мнението ми (независимо какво е – добро или критично) няма да се зачете по никой начин за окончателните резултати на този блог. Казано по друг начин, блогът BelchoHristov.Сom ще бъде оценяван по 14-те критерия само от другите двама съдии.

Не е изненада за мен, първите съмнения от други лица са казани и изречени като коментари. Цитирам:

Всичко добре, ама защо роднините на организаторите участват в класацията и я печелят!!! Може да е хубав блог, но наистина буди определени съмнения.

Тука надушвам корупция. Блогът на брата на един от основните виновници за класацията да е на първо място…. ама вие си знаете най-добре. Не казвам че блога не заслужава, ама както е модерно напоследък да се казва… тук има конфликт на интереси.

Някой надушвал корупция? Но никой не „надуши“, че аз работя от две години по блога абсолютно сам, сам пиша с двете си ръце всички статии, сам избирам картинките за статиите, сам подреждам всичко тук, сам оперирам моето SEO, сам определям темпа на писане и подготвяне на статии (който считам за един от най-силните за блогосферата изобщо за България), сам поддържам кореспонденцията с всички вас – и това са само част от задачите, които върша по блог-а. Не визирам времето и обема работа, по фитнес услугите и консултациите, които са официално представени тук и знаете какъв обем от работа са те!

Защо пиша всичко това? В никакъв случай, това не е моя защитна реакция! Напротив, някои винаги ще са недоволни, а други 2 500 ежедневни читатели като вас ще са доволни, защото тук виждат истината за фитнеса – поднесена лично от мен. Над 60 % от посещенията, които идват от Google.Com са вече по ключова дума „Белчо Христов“ – та това е прекрасно. Хората, вие, свързвате фитнеса с мен и блога! За което ви благодаря и ви се покланям до земята! За мен това е моята победа, независимо, че има още една надпревара – определяне на призовите места. Но за тези най-много получени гласове, вашите 367, аз съм първенец!

Защо разчитах на подрепата ви?

Първо, защото знаех, че ще имам такава. Блогът има завиден за българските стандарти RSS показател – цели 2350 абоната! В социалната мрежа на Facebook, BelchoHristov.Com има 862 привърженика (фенове), а само в личният ми профил те са 1135 – данни до този момент!

Данни за поздравление или просто статистика – това сега не ме интересува. Моята цел и поука от всичко, само до този момент е една. Тя се базира над един призив, който е девиз на надпреварата:

Да отдадем признание на най-добрите български корпоративни блогове за тази година, както и да се учим и образоваме заедно от опита на другите.

Живот и здраве да има, аз знам накъде да вървя, да знаете и какво ще ви кажа, то е само едно изречение:

Вървя само напред и нагоре, защото там въздухът е най-свеж!

Блогът BelchoHristov.Com заема трайни интернет позиции, а е едва на 2 годинки. Идеи за статии, продукти, видове услуги – само почакайте. Наистина хубавите неща стават бавно! Не искам да изпреварвам времето. Едно научих и то е: „Камъкът си тежи на мястото!“. Фитнеса е моят бранш, блогосферата е мястото за промотиране на моите виждания и популяризирането им! Считам, че се справям, защото вие го оценихте! Благодаря на всички, които дадоха своя вот! Покланям се пред вас! Бъдете здрави! Бог напред и аз след него – към новите хоризонти!

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив