Епизод # 1: "ТИ си мой фитнес клиент"

Теодора Каменарова - фитнес клиент BelchoHristov.Com

“Тя”: Теодора Каменарова

На 24 години от град Исперих. Избра услугата “Кардио атака с BelchoHristov.Com” за домашни условия. Ето какво сподели за пред мен:

Собственик съм на една малка селскостопанска аптека и съм и единственият работник в нея. По цял ден съм сред отрови. Като натоварване в периода март-юни нямах време да погледна дори колко е часът, постоянно от щанда до склада и на моменти до компютъра за някаква информация за работата и така почти 8 часа. Сега имам по 5 – 10 клиента на ден (някой дни и по-малко) и стоя само пред компютъра. Тоест никаква физическа активност.

Какво направих?

Индивидуализирах пакета “Кардио атака с BelchoHristov.Com” за ползване в домашни условия. Теодора ми беше показала с какви фитнес уреди разполага и се заех за работа. Оформих DVD продукта и го изпратих по куриерите ми. Разменихме 4-5 доуточняващи е-мейла по диетата й и тя започна своята промяна.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Умишелно няма да коментирам нито каква е диетата, нито какви упражнения съм й избрал, за да не се надявате напразно, че ще проработи това и при вас. Виждате конституцията на тялото, метаболизма, годините, активността в деня – всичко това играе важна роля в съставянето на едно меню. А за упражнениета да не говорим. За само 14 дена 100 % изпълнение, ето и резултатите:

За 14 дена диета и спорт

Резултати на Теодора Каменарова, след 14 дена диета и фитнес

В момента тя ползва продукта Lipo 6, но скоро ще продължи и с част от арсенала, поместен в моя онлайн каталог. От сега и препоръчвам Thermonex, защото е продукт за хора на стриктна диета, каквато Теодора спазва.

Резултат в снимки

14 дена диета и видими резултати - Теодора Каменарова

Те са налице! Свалени са 4.1 кг, цифра напълно прогнозима, но и доказана с действия! Всички останали антропологични мерки, можете да видите в табличката. Абсолютно навсякъде има промяна. От тук насетне й предстои да завърши целият двумесечен план.

Бонуси за добре свършената работа

За това, че Теодора е първата фитнес звезда в медията BelchoHristov.Com, позволила ми професионално да покажа нейната промяна за 14 дена, получава подарък “Кардио атака с BelchoHristov.Com V2?. Така ще правя и с всеки друг, който по един от поръчнаите ми фитнес продукти позволи да се разкрие пред вас. Това е стимул за самите вас да не губите хъс, помагате на други, а аз ви се отблагодарям за жеста! Просто е.

Теодора Каменарова ще отговаря на:

  • Функционални ползи от фитнес продукт BelchoHristov.Com – какво клиента е придобил като хранителни и тренировъчни навици, намира ли време за спорт, справя ли се със поставените задачи и т.н.;
  • Усетени ползи от фитнес продукт BelchoHristov.Com – как точно усеща влиянието на конкретна програма, добавка или диета фитнес клиента върху себе си;
  • Икономически ползи от фитнес продукт BelchoHristov.Com – дали наистина, тази програма се отразява добре на финансите – в смисъл, можете ли да си го позволите както като заявка, така и като начин на изпълнение;

Във връзка с уважението към всеки мой фитнес клиент, много внимателно и прецизно ще следя коментарите под всяка статия от фитнес епизодите “ТИ си мой фитнес клиент”. Моля, запознайте се с тях още сега. Теодора Каменарова, ще отговаря само и единствено на въпроси свързани с ползите, а не да разказва за самата диета или фитнес упражнения. Защото това, за което тя е заплатила, не е валидно и за вас!

belchohristovcom_969Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Ако се припознавате в този реален образ и искате аз да съм Ви полезен – пишете ми. Както и този който иска да стане част от фитнес епизодите “ТИ си мой фитнес клиент”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

"ТИ си мой фитнес клиент"

Започвам изцяло нова, интересна и реална поредица от фитнес епизоди, която ще се казва "ТИ си мой фитнес клиент!". Подобно...