Какво ще получат персоналните фитнес треньори и диетолози от N.A.F.A.?

Както вече ви информирах, през месец април тази година, ще се проведе първият за страната курс за фитнес треньори и диетолози, по патент и сертификация на Северно Американската Фитнес Академия – N.A.F.A. – от 12 до 16-ти април, в град Варна.

Аз, като сълектор в този курс и оценяващ крайните резултати на курсистите от изпитната част, имам отговорността да ви запозная и с бъдещето на всеки един от вас, който се запише за квалификация при нас. Всеки курсист, който се представи най-добре на изпита, който ще се проведе на 17-ти април, ден след лекционните и практически занимания (12-16.04.2010 г.), ще получи диплома с логото на N.A.F.A. (на снимката в дясно е Felix Cuadro, представител на N.A.F.A. за Венецуела). Сертификатите за персонален фитнес треньор и диетолог са признати в цял свят и имат най-силен статут сред всички асоциации, сдружения и школи! Но въпросът ви е „Какъв е моят професионален път след това?“

Разбира се, това е да се реализирате и наложите като действащ персонален фитнес треньор и диетолог в областта си. За целта искам да ви разгърна един казус, който ще бъде и пример за това, какво представлява изпита ви на N.A.F.A., какво ще получите и как ще работите от тук нататък.

Както споменах и тук, изпит ще положи всеки курсист. След провеждане на теоретичните и практични занятия във Варна, всеки един от курсистите ще покаже наученото, отговаряйки на 50 въпроса: 15 от тях ще са от сферата на диетиката и храненето, 20 от фитнес частта, тази която засяга и работа с клиенти, както и останалите 15 въпроса, ще са в сферата на похвати при пазене на фитнес клиенти и т.н. С други думи, един нормален и спокоен изпитен ден, за който ние ще се постараем да получите информация.

Ето защо ние с Борис Чимев избрахме малките групи – 10 до 15 човека. На всеки ще бъде обърнато внимание. На всеки ще бъде даден учебник, който в момента пиша и илюстрирам като ръководство във ваша полза, за да можете да получите и други база данни, които ще са ви полезни след приключване на семинарните занимания. Дипломи ще получат курсистите, които преминат минимума изисквания на N.A.F.A. по световен стандарт.

Интересното едва започва …

Заедно с Борис, ще имаме и отделно оценяване на всеки курсист. Всеки един от вас ще бъде наблюдаван прецизно по време на практиката и теорията, за да можем ние двамата да открием вашият потенциал – разполагате ли с такъв и до каква степен може той да бъде разгърнат. Специалното оценяване има за цел да бъдат посочени хора сред вас, който веднага ще получат богат и професионален профил тук, в блога за фитнес.

Всеки един от тези курсисти ще има подробна визитна картичка и професионален фитнес профил. Мои клиенти от цялата страна, ще могат да ви виждат и да ви избират за свои треньори. При желание от ваша страна, можете да сключите договор с мен, нотариално заверен, който да ви гарантира работа с тях, в града, в който живеете. С други думи, вие получавате възможност за работа след дипломирането си, както и:

  • реклама и публичност на страниците на най-четения фитнес блог в България и най-добрия корпоративен блог в цяла България, по оценка на интернет публиката;
  • мои читатели на BelchoHristov.Com сами ще могат да се насочват към вас – вие ще ги тренирате персонално по градове, ще ги окуражавате и стоите плътно зад гърба, за да имат те фитнес резултати.

След провеждането на първият курс за персонални фитнес треньори и диетолози по лиценз на N.A.F.A., по покана лично от г-н Чимев, аз ще отпътувам за Монреал (Канада), където ще следвам допълнителна фитнес квалификация. Ще се запозная лично с целият екип на N.A.F.A. там, с цел да се запозная с техните похвати, които се прилагат при работа с фитнес клиенти.

С други думи, аз ще съм първият българин, който ще получи възможността зад граница да следва и да доразвива знанията и опита си към обучителна система, която ще се води на територията на Р България, за което съм признателен както на г-н Чимев за поканата, така и на целият му екип в състав:

  • Helen Pasha – мениджър по бизнес развитие и пъблик рилейшън;
  • Lorayne Taylor – фитнес треньор по системата N.A.F.A., шампионка от световното първенство във Fame – 2009;
  • Dr. Michael J. WexelD. – доктор към екипа на N.A.F.A.

От там, ще качвам подробни репортажи – с текст, снимки и впечатления, които трупам, за да мога след завръщането си в България, да предам на нашите курсисти и ученици, които са избрали да работят с мен, след дипломирането си. Има ли някой в България, който да е правил това? Вече ще има! Аз ви го обещавам.

С други думи, N.A.F.A. е фитнес академия, която ще създава кадри! Фитнес кадри, които да отговарят на търсен стандарт, който да гарантира на фитнес клиентите качествено обслужване, трайни фитнес резултати и здраве, на което всички фитнес любители, включително и ние, като техни треньори, да се радваме!

Цена на курса: 690 лв.

Дата на провеждане: 12-16 април (теория и практика), 17 април – изпитна част, 18 април – връчване на дипломите N.A.F.A.

Място на провеждане: град Варна

Лектори: Борис Чимев – президент на N.A.F.A., дипломиран кадър по хуманитарни науки, Канадкси Шампион в турнира “Body for Life“, биомеханичен анализатор в сферата на фитнеса, старши инструктор с 18 годишен опит;

Белчо Христов – официален представител на N.A.F.A. за България, отличник на C.O.R.F.T., автор на най-четения фитнес блог в България, създател на работещи фитнес продукти за клиенти, персонален фитнес треньор с 4 годишен практически опит.

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив