"Како Сийке, не съм от тях!" – споделено мнение

Петър Стойков - Longanlon

“Како Сийке, не съм от тях!” е интесен блог, поддържан от супер ентусиаст и реалист човек, на име Петър Стойков. Самият той често се назовава Longanlon, псевдоним или никнейм, с който е известен на огрoмната БГ блог аудитория. С него сме се “състезавали” в миналогодишната RSS Дандания и бях длъжен да опозная “съперника си” от близо.

След края на турнира, се оказа, че за една календарна година, той е опознавал детайлно методите ми, анализите ми, дейността ми – с други думи целият ми фитнес архив – запознавал се е с професията ми, такава, каквато ви я представям тук, на страниците на единственият пробивен личен фитнес блог за България.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Вижте какво е споделил той самият за мен и фитнес продуктите ми, защото Петър Стойков, от “съперник” в състезание е вече мой клиент, в добро личностно съвревнование! Аз ще му помагам и насочвам дистанционно и отговорно. А резултата – да вярваме, че ще е зашеметяваш! Хвърлям тези думи, за да няма връщане назад! Петър, ти си братле! Топката е твои ръце … с теб съм!

Какво е написал в блогът си фитнес клиент Longanlon:

… всъщност това, което получих с куриер беше само един DVD диск – на него има три електронни книги – една по-обемна за анатомията на човека, една за основните положения на фитнес храненето, както и разбира се, третата, която е фитнес и хранителен план. Явно физиката и целите ми се се видели на Белчо достатъчно стандартни, за да ми прати своя специализиран план за качване на мускули – “Мускулна маса GH“– щото нямам травми и болести, които да изключват дадени упражнения, а и съм добро прасенце, та ям всичко. Общо взето, планът представлява тренировъчен и хранителен режим за 6 седмици.

Оформлението на самите материали изглежда доста професионално – всичко е илюстрирано със снимки и графики, описано добре. На края са добавени препоръки за приемане на добавки за конкретния клиент, ако той желае това.

Тренировки: Според програмата в “Мускулна маса GH“, всяка мускулна група се тренира веднъж седмично, с различен брой серии и упражнения (за всяка седмица са има графики и картинки даже). Това прави общо 4 тренировки на седмица, тъй като ги гледам всяка по около час. Впечатление прави, че почивките между сериите са доста малки, както и че се набляга на прости, базови движения.

Диетата… ми се вижда малко странна. Разделена е на седмици и някои от тях са с по няколко грама въглехидрати (което е интересно, предвид ненавистта, която Белчо е изразявал срещу т.н. високопротеинови диети – Дюкан и т.н.) и с едва около 1500 калории на ден – което е към два пъти по-малко, отколкото изяждам обикновено. Иначе храните са бяло пилешко месо, телешко, риба, овесени ядки, боб, салата – нищо сложно или скъпо (сметнах ги на око, че излизат по около десет-дванайсет лв. на ден).

И още от интересният персонаж и интернет блогър Longanlon, следете на “Како Сийке, не съм от тях!”

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Воля за фитнес резултати

Какво е воля? Уилям Джеймс дискутира понятието воля в термините на волевото поведение, което следва от някакъв умствен образ на...