Кардио тренировката предотвратява вредите от мазните храни

Високомазнинните диети (ВМД) могат да доведат до заболяване на коронарната артерия, сърдечно заболяване или удар! Знаехте ли, че яденето на само едно хранене в деня на мазнини може да натовари кръвоносните съдове?

След хранене, мазнините навлизат в кръвния поток и предизвикват възпалителна реакция в клетките, стеснявайки кръвоносните съдове. Това ги прави тесни, което от своя страна пречи на кръвния поток към жизнено важни органи и може да предизвика сърдечен удар или пристъп при хора със сърдечно-съдови заболявания!

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Затруднената циркулация на кръвта се наблюдава в продължение на средно 6 часа след високомазнинно хранене. Енергична фитнес тренировка обаче, в рамките на два часа след такава консумация, забележете, предотвратява такива ефекти, според изследователи от Университета Индиана.

Кръвообръщението в човешкото тяло: повече информация тук.

Участниците в този Американски експеримент, от Университета Индиана, приели нискомаслено ядене, високомазнинно ядене и високомазнинно ядене с последвало 45 минутна кардио-фитнес програма. Циркулацията на кръвта намаляла след мазното ядене, но се увеличила, когато мазното хранене било последвано от интензивна кардио-фитнес дейност!

Изводи: опитвайте се да избягвате храните, богати на наситени мазнини и транс мазнини. Ако човек прегреши с нещо, с някоя от тези храни, предпази артериите си с една хубава аеробна фитнес тренировка или карбо-фет блокер:

Повече за Cheaters Relief, тук.

Кардио фитнес тренировка можете да проведете навсякъде около вас. Фитнес залите предлагат пътеки или кростренажори, а аз мога да ви предложа начина, по който да ги използвате, без да си губите времето:

Отделете 4 пъти седмично време за 70 минутна кардио фитнес тренировка. Препоръчал съм в моят фитнес продукт следната схема: да се тренира в понеделник, вторник, четвъртък и петък. В дните сряда, събота и неделя се почива. При хубави и стабилни стойности на вашите антропологични променливи (гръдна обиколка, талия и ханш) мога и ще пусна в диетата ви разтоварващ ден, в който ще ядете от всичко, но на малки порции и без да прекалявате. Това ще стане, ако продължим комуникацията си по е-мейли и видя с очите си резултатите.

Повече информация за “Кардио атака с BelchoHristov.Com V2”, тук.

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Дарявам материалната си награда

Днес приключи официално надпреварата за "Най-добрите корпоративни блогове в България 2009"! Вие публиката, ми отредихте безапелационно първото място! С разлика...