Краси Димитрова – споделено мнение на фитнес клиент

Здравей, Белчо!

Поиска мнението ми за съвместната ни работа и ето с малко закъснение ти го изпращам. Ето какво искам да споделя пред не малката аудитория на блога ти:

Попаднах на блога BelchoHristov.com съвсем случайно миналата година. Информацията, която намерих в него ме грабна и заплени. Толкова подробни и изчерпателни статии, поднесени по толкова достъпен за хората начин не бях срещала никъде другаде. Разбрах, че Белчо е човека, който може да ми помогне.

Преди време бях получила бъбречна криза и се наложи няколко месечно лечение с хапчета. Само за последния месец от лечението ми качих 10 килограма. Трябваше да предприема някакви мерки, още повече, че и работата ми е такава, че почти по цял ден съм в офиса и нямам кой знае какво движение, което също си оказа своето. За това реших да не отлагам повече и да се свържа с Белчо.

Срещата ни с него беше в офиса му на 12.11.2009 г. Останах очарована от топлото посрещане и от човека с когото се запознах. Белчо ме изслуша внимателно, каза с какво може да ми бъде полезен и веднага определихме дата за първата ми тренировка във фитнес студиото му. Получих и хранителен режим, балансиран и изготвен професионално.

Започнах да спазвам всичко стриктно, и резултатите не закъсняха. Още след първите 14 дена (можете да видите таблицата) имаше голяма разлика, дори аз самата не можех да повярвам. Това ме мотивира още повече. На 22–рия ден започнах да пия Mitotropin, а в момента съм на Cytolean V2.

Резултатите, които постигнах до момента са невероятни. Имам 7 контролни замервания през точно 14 дена. Т.е. с диета и фитнес за 84 дена с Белчо ви показваме моите резултати. Свалила съм повече от 12 килограма, които преди това бях качила само за един месец. Към момента съм страшно мотивирана и продължаваме с пълна пара напред. Ето графиката до момента:

Антропологична променлива # 1 – килограми

Резултат: свалени 12.1 кг

Антропологична променлива # 2 – см в талия

На всички мога да кажа: Не чакайте, а да действайте. Ако все още се колебаете дали да се свържете с Белчо, просто го направете. Няма да съжалявате! Ще получите не само професионално и индивидуализирано обслужване и внимание от негова страна, но и ще имате възможността да се запознаете с един невероятен човек. Аз се радвам, че го направих и не съжалявам.

Ето някои от основните фитнес движения, които изпълняваме във фитнес студио BelchHristov.com:

Пълните клекове със Швейцарска топка са идеални в случая с Краси, защото оформят бедрата й и натоварват цялото тяло, без излишно напрежение в колянната става.

Раменните преси от седеж или стоеж натоварват много добре раменния пояс на Краси. Те ще определят крайният й силует и визия.

Повдиганията на бедрата от лег оформят долната част на коермата й област и натоварват краката като цяло, по дължината на четириглавия бедрен мускул. Именно така, бедрата ще изглеждат още по-стегнати и още по-женствени, а не груби и набити.


Крънч коремните преси са перфектни за Краси. Стягат стомашната кухина и след интензивно кардио помагат за топенето на мазнини в областта на корема!

Кардио дейността в началото на тренировката на Краси доказа за пореден път, че „Кардио атака с BelchoHristov.Com“ работи!

Всички видео клипове в YouTube са от личния видео архив на Белчо Христов и заснети във фитнес студио BelchoHristov.Com, което се намира в пределите на център за красота „АМАРАНТ“ – град Варна, улица „Райно Попович“ 17.

Ползи от услугите BelchoHristov.com:

Научих се да се храненя белансирано, през няколко часа по определен режим, тъй като преди това нямах такива навици. Хранех се безразборно, 2-3 пъти на ден, нямах навика да закусвам. Сега разбирам колко много съм грешала и колко важно е всичко това. Белчо знае как да съчетава храните по възможно най-добрия начин, и по-важното е, че научи и мен как да го правя.

Другото важно за мен е, че тренировките ми преминават в една приятна обстановка, в неговото студио. В часа определен за мен няма други посетители, това позволява вниманието му да е насочено само към моята тренировка, което е един огромен плюс.

Освен всичко това, Белчо умее и да мотивира хората, което е много важно. Той наистина знае точният и правилен начин, по който да помогне. А цената на всичко е наистина оправдана до последната стотинка. За мен поне е така, защото аз получих много повече от колкото очаквах – научих се да как да тренирам тялото си, научих се да се храня здравословно и балансирано, а това е много важно, защото здравето е безценно, то не може да се измери с пари.

Белчо, благодаря ти! Пожелавам ти преди всичко да бъдеш жив и здрав, да реализираш всички свои планове и да вярваш, че всички мечти са постижими, стига да имаш смелостта да се бориш за тях. И както е казала Елинор Рузвелт: “Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си.” Нека всичките ти мечти се сбъднат Белчо!

С искрени благодарности и благопожелания,

Краси

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив