Курсът N.A.F.A. започва

На 12-ти април т.г., започва първият за страната курс за персонални треньори и диетолози по сертификация и лиценз на N.A.F.A.. Всичко по организацията, маркетинга и промотирането на този курс е към своя край и мога съвсем официално да ви обява, че N.A.F.A. започва своята дейност – благодарение на хората, които ни гласуваха доверие! А това са нашите първи курсисти.

Говоря в множествено число, тъй като заедно с Борис Чимев поемаме не леката задача да създаден нов стандарт на работа на персоналните фитнес треньори – такъв, какъвто не би могло да има, ако не се въведе типично Западния модел на работа.

За да ми гласува доверие, той лично на мен, за да ми предложи официално представителство, означава за мен само и единствено едно – че съм поел по правилният път и в мен вижда ръководна длъжност, с точни и ясни цели, качества и данни! За което му благодаря от сърце, на него и на всички, които до този момент ми гласуват доверие – длъжен съм да изпиша тези редове, защото не мога да скрия не малкото си вълнение – т.нар. предстартова треска. Всичко това е така, защото в организацията и подготовката вложих сърце, желание и много работа. Ето какво точно свърших до тук:

Семинарните занимания ще се проведат в чисто новия за град Варна петзвезден хотел – „Гранд Хотел Димят“. Аз бях длъжен да гарантирам лукс и комфорт на нашите курсисти. На снимката можете да видите мястото, в което ще се проведат лекциите. Категорично считам, че не сгреших в избора на работна група. Исках и споделих на Борис групите да бъдат малки и компактни, за да се обърне внимание на всеки един курсист и внимателно да се удостои с внимание и да бъде обгрижван.

Семинарната зала на „Гранд Хотел Димят“ разполага с Wi-Fi, мултимедия – основни неща, с които оперативно ще работим, за да научим нашите N.A.F.A. курсисти на знания и да получат най-важното и модерното в сферата на фитнеса като знания и подчертавам – обяснения.

Практическата част на курса ще се проведе във фитнес зала, която до някъде е за мен и със сантиментална стойност – в нея „аз проходих“ като работещ треньор на частна практика. Разбира се, изборът ми на фитнес зала „Фитнес Мания“ – под хотел „Черно Море“ не е свързан с това, а с факта, че се намира на 10 мин пеш от „Гранд хорел Димят“.

Във фитнес залата заедно с Борис ще учим курсистите в правилните техники на изпълнение на движенията, как да пазят фитнес клиент по време на работа с машини или свободни тежести и т.н. Накрая – ще изпитаме всички курсисти, които ще положат изпит и най-добрите ще получат работа при мен. Интересното тепърва предстои, защото след всеки ден от курса N.A.F.A. (12-16.04.2010 г.) , ще публикувам кратки репортажи, за да ви държа в течение как e протекъл един ден и да споделя моите първи впечатления от нашите ученици. Стискайте палци, всичко започва на 12-ти, в 9 сутринта (със сигурност няма да спа преди това, но … ). Място на събитието – град Варна, „Гранд Хотел Димят“.

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив