Курсът N.A.F.A. започва

На 12-ти април т.г., започва първият за страната курс за персонални треньори и диетолози по сертификация и лиценз на N.A.F.A.. Всичко по организацията, маркетинга и промотирането на този курс е към своя край и мога съвсем официално да ви обява, че N.A.F.A. започва своята дейност – благодарение на хората, които ни гласуваха доверие! А това са нашите първи курсисти.

Говоря в множествено число, тъй като заедно с Борис Чимев поемаме не леката задача да създаден нов стандарт на работа на персоналните фитнес треньори – такъв, какъвто не би могло да има, ако не се въведе типично Западния модел на работа.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

За да ми гласува доверие, той лично на мен, за да ми предложи официално представителство, означава за мен само и единствено едно – че съм поел по правилният път и в мен вижда ръководна длъжност, с точни и ясни цели, качества и данни! За което му благодаря от сърце, на него и на всички, които до този момент ми гласуват доверие – длъжен съм да изпиша тези редове, защото не мога да скрия не малкото си вълнение – т.нар. предстартова треска. Всичко това е така, защото в организацията и подготовката вложих сърце, желание и много работа. Ето какво точно свърших до тук:

Семинарните занимания ще се проведат в чисто новия за град Варна петзвезден хотел – “Гранд Хотел Димят”. Аз бях длъжен да гарантирам лукс и комфорт на нашите курсисти. На снимката можете да видите мястото, в което ще се проведат лекциите. Категорично считам, че не сгреших в избора на работна група. Исках и споделих на Борис групите да бъдат малки и компактни, за да се обърне внимание на всеки един курсист и внимателно да се удостои с внимание и да бъде обгрижван.

Семинарната зала на “Гранд Хотел Димят” разполага с Wi-Fi, мултимедия – основни неща, с които оперативно ще работим, за да научим нашите N.A.F.A. курсисти на знания и да получат най-важното и модерното в сферата на фитнеса като знания и подчертавам – обяснения.

Практическата част на курса ще се проведе във фитнес зала, която до някъде е за мен и със сантиментална стойност – в нея “аз проходих” като работещ треньор на частна практика. Разбира се, изборът ми на фитнес зала “Фитнес Мания” – под хотел “Черно Море” не е свързан с това, а с факта, че се намира на 10 мин пеш от “Гранд хорел Димят”.

Във фитнес залата заедно с Борис ще учим курсистите в правилните техники на изпълнение на движенията, как да пазят фитнес клиент по време на работа с машини или свободни тежести и т.н. Накрая – ще изпитаме всички курсисти, които ще положат изпит и най-добрите ще получат работа при мен. Интересното тепърва предстои, защото след всеки ден от курса N.A.F.A. (12-16.04.2010 г.) , ще публикувам кратки репортажи, за да ви държа в течение как e протекъл един ден и да споделя моите първи впечатления от нашите ученици. Стискайте палци, всичко започва на 12-ти, в 9 сутринта (със сигурност няма да спа преди това, но … ). Място на събитието – град Варна, “Гранд Хотел Димят”.

Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт. Можете да станете и фен на BelchoHristov.Com във Facebook още сега. Така ще покажете, че уважавате и искате най-популярният фитнес блог в България да бъде четен и посещаван. Благодаря ви!

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Белчо Христов – що е то?

Чудя се от къде да започна, защото е доста трудно да бъде описан човек като Белчо Христов с няколко думи...