"Направете си услуга и си уговорете среща с него!"

Иван Арнаудов

Абонирах се за ежедневния бюлетин на www.BelchoHristov.com от февруари 2009 г. и съм силно респектиран от качеството на ежедневно публикуваната информация, както и от непрекъснатото обогатяване на сайта с подбрани авторски материали, които не са просто нескопосани преводи от брошурите на различни хранителни добавки, а формират комплексен поглед към особеностите на човешкото тяло – нещо, което болезнено липсва от учебната програма в училища и университети.

Колкото и да е важно за всеки от нас да се храни правилно и да се грижи за организма си, за съжаление информацията по темата е оскъдна, фрагментирана и за необразования човек е практически невъзможно да отсее истината от митовете и легендите. Именно тук е първата уникална черта на Белчо Христов – специалист в областта (биолог по образование с дипломи и сертификати, а не самоук ентусиаст) поднася акуратна информация на достъпен за останалите език и само заради това си заслужава да следите сайта ежедневно.

Може да не направите нищо друго, но се абонирайте за бюлетина по email или чрез RSS – със сигурност за 5 минути на ден ще научите неща, които ще ви служат вярно и ще ви ръководят цял живот! Бюлетините се разпращат рано всяка сутрин и можете да ги прочетете, докато допивате сутрешното си кафе.

Миналата седмица отидох във Варна при приятели и с пристигането си в петък слязох за разходка до крайбрежната алея. Имах някакво намерение да се запозная с Белчо, докато съм в града, но не бях решил на 100% да го направя. Е, първото нещо, което ми направи впечатление, докато слизах по стълбите към входа на градския плаж, беше един здрав гръб с около 130-150% по-големи габарити от обичайното за тези географски ширини. По закона на случайностите или по силата на някакъв жест на съдбата след шестчасов път от София до Варна се бях озовал директно до човека, с който исках да се запозная! Догоних Белчо, представих се и си уредихме среща в неговия офис за следващата седмица. Надявам се един ден аз или някой друг да може да напише “Останалото е история”.

Срещата ни следващия четвъртък протече плодотворно, говорих за всичките си проблеми с теглото и тонуса, за своите наблюдения какво е работило за мен досега и какво – не, а Белчо ме разпита за допълнителна информация, на базата на която да ми изготви подходящ хранителен и тренировъчен режим, за да се избавя от излишните килограми и да развия тялото си по такъв начин, че да ми е приятно да се оглеждам в огледалото. Тъй като аз живея в София, а Белчо работи предимно във Варна, това ще бъде и експеримент по отдалечена координация, но след установяването на успешна комуникация помежду ни и с помощта на интернет съм убеден, че разстоянията няма да представляват проблем за реализация на нашия съвместен “проект”.

Към тези от вас, които се колебаят дали има смисъл да установяват личен контакт с Белчо. Направете си услуга и си уговорете среща с него! Четенето на материали в интернет може да е забавно и полезно, но нищо не може да замени персоналните впечатления, които ще получите. Само когато видите на живо един здрав, силен, уверен в своите възможности и крайно мотивиран човек, ще разберете наистина колко по-добре можете да изглеждате и да се чувствате. Някой беше написал в отзивите си, че Белчо изглеждал малко надут в първите моменти – няма нищо такова, човекът е открит и земен колкото си искате, с прекрасно чувство за хумор, отличен събеседник и много добър мотиватор. Офисът му се намира на удобно място, лесно се стига до него и пеш, и с кола – всичко е организирано така, че да ви улеснява максимално и нямате извинение да не го посетите. Не се колебайте повече, дължите го на самите себе си!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив