Нека направим BelchoHristov.Com най-добър корпоративен блог в България

Настъпи дългоочакваният миг за гласуването в „Най-добрите корпоративни блогове в България 2009“. То може да започне още сега! В анонса, който отправих към вас тук, споменах, че съм номиниран за участие сред още 24 други корпоративни блогове в състезание за призово отличие към едноименното интернет състезание „Най-добрите корпоративни блогове в България 2009“ с подкрепата на NovaVizia.com и ITD Network.

От днес, 16 Ноември 2009, до 13,30ч. на 26 Ноември 2009 всеки от вас може да ме подкрепи със своя вот. Преди да гласувате, нека ви припомня, че съгласно регламента на инициативата “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009?, организирана от “Сита Мениджмънт Консулт” и NovaVizia.com с наградите и спонсорството на телекома ITD Network, всеки може да подкрепи с гласа си до 3 блога (един, два или три – по избор). Лично за мен е важен вашият вот, защото така ще „сверя часовника“ си – заслужавам ли място сред най-добрите корпорации в България и по-точно в блогосферата?

Освен това, можете да поканите ваши приятели или познати да гласуват, да разпространите новината за гласуването в социалнита мрежа Facebook, в която имате акаунти, както и да коментирате под тази статия също.

Гласуване (Глас народен, глас Божи) тук

Две важни бележки във връзка с гласуването

Бележка 1: Гласуването се провежда с помощта на сайта за анкети и проучвания PollDaddy.com. С помощта на този сайт e вградeна анкетата за гласуване, която видяхте на линка по-горе и са въведени ограничения от само едно гласуване (с до 3 блога) по IP адрес и с т.нар. “куки”. Въпреки, че PollDaddy.com помага технически за засичане и изтриване на некоректни гласове (например в случаите на масово гласуване за 1 или повече блога от един компютър), организаторите се надяват, че гласуването ще бъде максимално коректно, тъй като целта на “Най-добрите корпоративни блогове в България 2009? е:

Да отдадем признание на най-добрите български корпоративни блогове за тази година, както и да се учим и образоваме заедно от опита на другите.

Моля, не забравяйте това, когато гласувате и не злоупотребявайте с инициативата! Представителите на корпоративните блогове (като мен) имат пълното право да призовават своите клиенти, партньори или читатели на блога да ги подкрепят (това е нормално и идеята на инициативата е да достигне до възможно по-гоям брой хора), но не и да гласуват повече от 1 път.

Бележка 2: След гласуване формата на анкетата няма да ви показва моментните резултати. Конфиденциален достъп до тях обаче ще имат тримата съдии, а след края на гласуването ще се обявят крайните резултати.

След края на гласуването, трима съдии ще оценят корпоративните блогове, попаднали в Топ 5 според гласуването на публиката – вас, за да определят призовата тройка. Имам реални шансове за нея по предварителни прогнози, но казвам смело, че искам първо място! Публиката (вие самите) помнят само първенците! Ето кого мога да „победя“ с ваша подкрепа:

Най-добрите корпоративни блогове в България 2009 from Todor Christov on Vimeo.

Очаквам ви, гласувайте! Благодаря в аванс за всеки един оставен глас! Поклон!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив