"Резултатите, които постигнах за около 7 месеца са просто невероятни!"

Споделено мнение на shax

Попаднах на информацията от BelchoHristov.com съвсем случайно, търсейки нещо друго в мрежата. Честно казано, най-напред ме грабнаха снимките, след което се зачетох и си казах: „Този тип или е най-добрия, или е въздух под налягане – трябва да проверя!“.

Впоследствие осъзнах, че това е първото му огромно предимство. Умее да предизвика интерес и да задържи вниманието от пръв поглед, умее да бъде интересен. Не му липсва самочувствие, което обаче е напълно оправдано. Проверих това, като посетих един от семинарите му. Оказа се първото – най-добрият е!

На семинара Белчо ми се стори като шедьовър на Франкенщайн – изключителен интелект на високообразован учен – елитарен и недокрай разбран, който непрекъснато чете и се самоусъвършенства, в тяло като статуя на млад Гръцки бог, с огромно по детски чисто сърце, с маниера на специалист с безупречен маркетингов подход и много изтънчено чувство за хумор.

Последва посещение в офиса му, където попълних въпросник за определяне на състоянието, нуждите ми и подходяшите за мен продукти. Всичко това в приятна и предразполагаща обстановка, с акцент върху така важната за мен конфиденциалност.

Получих хранителен режим, тренировъчна програма със снимки и детйлни указания за техниките на изпълнение и дишане, както много бонуси, под формата на:

  • електронни книги
  • безплатни персонални тренировки в студиото му
  • ценови отстъпки

На третия месец започнах да пия Mitotropin на Gaspari Nutrition, като до тук съм изпила две опаковки с пауза от 30 дни, а съвсем скоро ми предстои да стартирам приема на Cytolean v2. С времето режима и трнировките търпяха корекции, според моментните ми достижения.

Резултатите, които постигнах за около 7 месеца са просто невероятни! Свалила съм близо 10 килограма и сега ми се налага да подменя целия си гардероб с 2 номера по-малки дрехи, но не бързам да го праявя, защото съм планирала да „изпиля“ още малко мазнини, след което имаме други задания за изпълнение.

Белчо не изготвя диета! Той предоставя персонален хранителен режим, според индивидуалните нужди на всеки.

Преди това имах навика да „избивам“ стреса с безразборно и обилно хранене, предимно вечер, защото ежедневието ми е много натоварено и изнервено. Направи ми специален хранителен план – така балансиран и разпределен в хранения през деня, че да не достигам до критичната фаза „вълчи глад“ и едновременно с това да осигурявам на тялото си енергията, неободима за един добър тонус и ефективна тренировка. Той знае точната формула как чрез храната, добавките и тренировката да накара тялото да изгаря мазнини или натрупа мускули по здравословен и приятен начин и най-важното постепенно и трайно.

Освен това Белчо е наясно със състава на храните, начина по който си взаимодействат различните компоненти и хранителни вещества. Това наистина дава резултати – хранене през няколко часа по определен режим и контролирано количество вода. Много важно за мен е, че мога да тренирам съвсем сама в студиото му! В часа, който е ангажиран за мен няма други посетители, няма кой да ме коментира, зяпа или да се опитва да влиза в нежелан за мен разговор. Много държа на това и благодаря, че го получавам.

Друго много специфично и характерно за Белчо е, че по накакъв начин успява да мотивира хората да полагат усилия и да бъдат последователни! Това е просто невероятно и наистина не знам как го постига. Цената на всичко това, по моя преценка е съвем приемлива. Да не говорим, че преди това съм ползвала подобна услуга на три пъти по-висока цена и не съм получила и наполовина от резултатите, които имам сега. Факт без коментар!

Всъщност определението „приелмлива“, а също така „ниска“ или „висока“, що се касае до някаква цена, е различно за всеки човек и варира респективно с доходите му, нуждите му от подобен тип услуги и оценката му за резултатите, които получава, като оценяването също е субективно. По-важното е, че цената която плащам е ОПРАВДАНА до последната стотинка от съдържанието си.

Много близък мой роднина, който от години жевеее извън България, след като разгледа набързо BelchoHristov.com, каза следното

„Това момче ако беше тук, щеше да работи с 5 човека и щеше да е милионер“.

Е, тренер, моето пожелание е наистина да станеш милионер, само моля те не редуцирай броя на клиентите до 5, че не знам как ще се вредя!? Препоръката, която мога да ти дам е свързана с организацията на графика ти, която би могла да бъде още по-стриктна. Не е лесно за постигане от сам човек, но ти можеш! Пожелавам ти също да успееш да приложиш на практика всичките идеи, които бликат от теб непрекъснато, но всичко по реда си.

Хиляди благодарности за всчико, което правиш за мен!

belchohristovcom_969Запазвам истинските имена на моята фитнес клиентка умишлено! И по нейна молба! Искам да добавя, че тя тренира по моята кардио-фитнес програма, лично под мое ръководство, във фитнес студиото ми. Имам пряк контрол над процеса. Имам само и единствено положителни впечатления. Поздравявам я за усилията. Виждате, че и аз се отблагодарявам по различен начин, под формата на отстъпки, бонуси и т.н. Ако мислите, че можете и вие да бъдете на нейно място, вратата на офиса ми и студиото са отворени за Вас!

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив