"Ти спаси връзката ми с любимия човек!"

Здравейте!

Изключително ми е неудобно да споделя тези редове, тези проблеми, които имах, но г-н Христов настояваше да споделя проблема си пред вас, читателите и клиентите на BelchoHristov.Com. Помолих го да не споменава името ми. Имам основание да се притеснявам за това.

Но въпреки всичко, разбирам, че чрез споделено мнение, ще помогна и на други жени (или мъже) с моят вече слава Богу отшумял проблем. Пишейки тези редове сега, отронвам сълза щастие, кагато си спомних за момента, в който срещнах и попаднах на този сайт, чийто автор и създател промени моят живот.

Аз съм адвокат по професия и живея в град Варна! Моето ежедневие е изключително натоварено и стресово. На 38 години съм и мога да кажа, че понякога работата и нейният темп ме карат да се чувствам и по-голяма и възрастна. Ще ви обясня защо.

Моят съпруг, с когото живея заедно от вече близо 12 години, е един невероятен човек. Сърцат, весел, усмихнат. Имаме страхотен дом, подреден по наш вкус. Има собствен бизнес, но работата му е изпълнена с много, много стрес. Който бе и причината за най-трудните ни моменти в живота.

От близо 2 години правим опити да имаме бебе. Имали сме многократни опити, но винаги несполучливи. Обичаме се много. Казвам това неслучайно, защото тази обич бе и причината, да преодолеем лошите новини, за нас. След многократното ходене при „специалисти“, се оказа, че спермата на мъжа ми показва стерилност в много висок %.

Една година след тези резултати опитите ни обаче продължиха. Искахме дете. Но за един момент, като че и при двамата надеждите угаснаха. Мъжът ми един ден каза, че не иска да ме наранява и иска аз да стана наистина майка. Незнам защо го каза, но това беше, повярвайте най-тежкият ми разговор в живота. В моята кариера не съм се сблъсквала с такава … емоционална проблематика.

Съпругът ми беше готов, заради своя си „проблем“ да ми даде шанс с друг ако е нужно, да имам дете. Мислех си, че под влияние на неговият стрес приказва тези неща. Но ме убеждаваше, че просто ме обича и иска да ми се случи просто най-доброто. Да бъда майка. Споделяла съм, че може би е всичко въпрос на време, че нещата могат и ще се оправят, винаги съм вдъхвала кураж. Но … явно мъката, заради тези показателни резултати надви психиката на моят съпруг.

От отчаяние, случайно попаднах на тази статия: “СТОП на безплодието” – акценти и веднага се зачетох. Първото ми впечатление беше – „Господи, какво е това!“. Беше късно вечерта, в събота, аз се зачетох в дневната, където е компютърът ми. До 4.30 сутринта, след прочитане на този материл аз прегледах и другите материали в сайта. Веднага потърсих кой е автора на тези твърдения, кой стои зад тези буквално обнадеждаващи мен факти.

На следващият ден веднага звъннах на поместеният за връзка телефон. Даваше свободно и никой не вдигна. Веднага рухна надеждата ми. Отчаях се, натъжих се. Плаках от отчаяние. Незнам какво стана с мен, но мъжът ми точно тогава ме видя и се разстрои допълнително. Нямаше как, разказах му за случилото се. Около три часа по-късно телефонът ми прозвъня. Чух: „Здравейте, Белчо Христов Ви безпокои, виждам че сте ме търсили ….“. Оказа се, че съм го заварила на една от срещите му по градове, защото ми обясни внимателно и се извини, че не е могъл да проведе разговор. Казах му, че не е разговор за по телефон и ще е добре да се видим на живо, за да му обясня за какво съм го търсила.

Уговорихме се и се срещнахме в неговият офис магазин. Останах приятно впечатлена, че той ме посрещна много любезно, като че ли знаеше за деликатният ми/ни проблем. Помоли ме да седна и да се настаня удобно. Офисът му е като онези, които знаем от американските филми – голям диван, на който клинетите сядат, а той е зад своят компютър и зад него е арсенал от литература. Признавам си, това ме успокои. Все едно не бях на среща с фитнес консултант, а просто с един специалист.

Разказах му подробно в хронологичен ред всичко. Г-н Христов ме изслуша. За което съм му благодарна. Той каза твърдо и ясно, че не е медицинско лице, че не е ендокринолог или лекар, а човек, който анализира физиологическите процеси, на база факти. Каза той с какво може да бъде полезен – терапия с хранителни добавки. Държеше да се запознае със съпругът ми. Имахме втора среща два дена по-късно. Даде ни диск с много материал за четене, специално приготвен за нас. Там бяха описани неговите стъпки – спорт, хранене, добавки.

Мислихме с мъжа ми, не да пробваме, а направо да му повярваме и дори опитаме. Изготви ни тренировъчни програми, диети и даде на мъжа ми добавки. Имахме му доверие, не знам защо, 6-то чувство го наречете.

Така както и стана, 2 месеца спазвахме почти изрядно насоките в ръководствата, които получихме. Не знаехме обаче дали дават те някакъв резултат. Ние не тренирахме, за да отслабваме, ние искахме дете. Мъжът ми си направи спермограма. Имаше увеличена подвижност на сперматозоидите с 35 % от последният път! Невероятно! Незнам какво ще покажат данните от тук насетне, но г-н Христов направи невъзможното!

Той буквално спаси връзката ми с любимия човек. Господ ще прецени дали да имаме дете. Факта е, че Белчо ни помогна. Не някой друг, а той самият. Нагледах се на „специалисти“, похарчихме луди пари за прегледи, анализи. Никой не ни насочи към този човек, никой! А ето, че има такъв специалист. Господ да Ви пази, г-н Христов. Бъдете жив и здрав, бъдете все така всеотдаен, хората все някой ден ще оценят всичките ви плюсове – а те са адски много! Вие сте прекрасен човек. Исках да изкажа благодарност по някакъв начин, попитах го как, и знаете ли какво ми отговори: „Благодарете на родителите ми, че са ме възпитали и отгледали такъв, какъвто съм!“.

Не ги познавам, но наистина ако имам възможност, ще ги прегърна от уважение! Вие сте невероятно човечен и от уважение и към самият Вас уважих молбата Ви, да споделя всичко това. Прекрасен сте. Желая Ви само най-хубавото да се случва на Вас и семейството Ви. Един ден и жената до вас ще се гордее, за това че сте такъв, какъвто сте, сам го казахте! Господ да Ви пази!

Ж.Г. от Варна

belchohristovcom_969Това споделено мнение е цитирано 1:1 от писмото, което днес получих на е-мейл адреса си. Публикувам го с цялата си отговорност и изказвайки дълбока благодарност за доверието, което получих. Гарантирах конфиденциалност и запазване на истинските имена в тайна. Служа си само с абривиатура. BelchoHristov.Com не поема отговорност за фриволни експерименти от ваша страна, на база написаното в материалите „СТОП на безплодието“ тъй като това са сухи факти. В тях няма нищо индивидуализирано. Случаят с Ж.Г. е строго модифициран. В този казус ползвах и работех с добавки от фирмите Controlled Labs, NOW, Optimum Nutrition и ISS.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив