Шейкър Blender Bottle

Представям ви най-новият хит сред шейкърите – Blender Bottle. Това е най-доброто, което фитнес индустрията е създава някога – всичко събрано в едно:

# практичност
# функционалност
# естетика

Защо избрах да ряботя с Blender Bottle?

Блендер бутилката е най-добре разбъркващият и с на-високо качество шейкър на световния пазар. Това е патентован продукт, който значително ще улесни приготвянето на вашите шейкове. Уникалното в блендер бутилката Blender Bottle е патентованата „блендер топка”, която се движи свободно из цялата бутилка, когато я разклащате, смесвайки с лекота и най-гъстите и трудно разтворими напитки – протеиновите рецепти BelchoHristov.Com. Само добавете съставките – разклатете и можете да пиете (или наливате)!

Шейкър Blender Bottle

Блендер бутилката е изработена от материали с най-високо качество, тя също така отговаря на изискванията на Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) и на Eвропейските стандарти. Тя е тествана независимо и е доказано, че не съдържа олово и други вредни вещества.

  • Капакът и флип-капачката са резиклируеми и са изработени от полиетилен с висока плътност;
  • Чашата на блендер бутилката е също рециклируема и е изработена от полипропилен;
  • Блендер топката е изработена от електролитно полирана неръждаема стомана. Изработва се от същия материал и преминава през същите технологични процеси като хирургическите инструменти, тя не ръждясва, не се отчупва и не се олющва;

Защо ви е нужен шейкър Blender Bottle?

Ако искате да спазвате диета и да я разнообразявате с различни диетични рецепти, само шейкър Blender Bottle може да ви помогне. Защото:

  • ще си разбърквате сместта за диетичните палачинки
  • ще си разбиавате сместа за диетичен дресинг за салати
  • ще си разбивате вкусни протеинови шейкове, заместващи хранене
  • ще си носите течната храна в него по всяко време

Как можете да се сдобиете с Шейкър Blender Bottle?

Лесно и бързо. През моят онлайн каталог дайте заявка (запознайте се и с условията за поръчки, описани най-долу в страницата) и до 36 часа ще имате доставка до врата. Можете да си изберете и някой от продуктите ми, описани в каталога, за да ви бъда в още по-голяма услуга и помощ, за вас и и диетата ви. Ето и кратко видео за шейкър Blender Bottle:

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив