Шейкър Blender Bottle

Шейкър Blender Bottle

Представям ви най-новият хит сред шейкърите – Blender Bottle. Това е най-доброто, което фитнес индустрията е създава някога – всичко събрано в едно:

# практичност
# функционалност
# естетика

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Защо избрах да ряботя с Blender Bottle?

Блендер бутилката е най-добре разбъркващият и с на-високо качество шейкър на световния пазар. Това е патентован продукт, който значително ще улесни приготвянето на вашите шейкове. Уникалното в блендер бутилката Blender Bottle е патентованата „блендер топка”, която се движи свободно из цялата бутилка, когато я разклащате, смесвайки с лекота и най-гъстите и трудно разтворими напитки – протеиновите рецепти BelchoHristov.Com. Само добавете съставките – разклатете и можете да пиете (или наливате)!

Шейкър Blender Bottle

Блендер бутилката е изработена от материали с най-високо качество, тя също така отговаря на изискванията на Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) и на Eвропейските стандарти. Тя е тествана независимо и е доказано, че не съдържа олово и други вредни вещества.

  • Капакът и флип-капачката са резиклируеми и са изработени от полиетилен с висока плътност;
  • Чашата на блендер бутилката е също рециклируема и е изработена от полипропилен;
  • Блендер топката е изработена от електролитно полирана неръждаема стомана. Изработва се от същия материал и преминава през същите технологични процеси като хирургическите инструменти, тя не ръждясва, не се отчупва и не се олющва;

Защо ви е нужен шейкър Blender Bottle?

Ако искате да спазвате диета и да я разнообразявате с различни диетични рецепти, само шейкър Blender Bottle може да ви помогне. Защото:

  • ще си разбърквате сместта за диетичните палачинки
  • ще си разбиавате сместа за диетичен дресинг за салати
  • ще си разбивате вкусни протеинови шейкове, заместващи хранене
  • ще си носите течната храна в него по всяко време

Как можете да се сдобиете с Шейкър Blender Bottle?

Лесно и бързо. През моят онлайн каталог дайте заявка (запознайте се и с условията за поръчки, описани най-долу в страницата) и до 36 часа ще имате доставка до врата. Можете да си изберете и някой от продуктите ми, описани в каталога, за да ви бъда в още по-голяма услуга и помощ, за вас и и диетата ви. Ето и кратко видео за шейкър Blender Bottle:

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Диета по кръвна група – описание, ползи и приложение

Диетата и начина на хранене според кръвната ни група намалява теглото (ако имате наднормено такова), защото се избягват лактините, които...