Яжте диетично и спестете пари

Днес сутринта закусих добре. Разбира се моята закуска е далече по-различна от тази на средностатистическия българин. Конкретно за днешният съботен ден имах по план 270 грама риба пангасус с 200 грама броколи. Изядох ги в 6.00 сутринта и се запътих към фитнес студиото си, за да проведа първата ми тренирвока с фитнес клиент в 7.00.

Чувствах се сит, бодър и доволен, че за пореден път спазих традицията за супер хранителен старт на моят ден. Проведох 3 персонални фитнес тренировки и към 10.30 огладнях. Запътих се навън, за да изям на чист въздух набързо един домат с малко парче пилешко филе. Екипът на център за красота „АМАРАНТ“, където е и студиото ми, лека полека се беше вече посъбрал и се поздравихме за добър ден. Той за мен беше такъв. Защото ми хрумна поредната хубава идея за вас – да ви посоча как да спестите пари, когато се храните с диетична храна. Точно за 2 месеца ще имате в касичката си 60 лв?

С какво закусват повечето работещи хора?

Помислете? Закуската им обикновено е бърза, на крак и да е лесно достъпна за закупуване и консумация. Точно такава бе тя и на масажиста в център „АМАРАНТ“ – баничка с айрян, закупени от закусвалните „Бай Бисер“. Попитах Люси, „Колко даде за тази закуска?“ – отговорът беше „1.80 лв“. Сравнително добра цена! Нали? Сега ще ви кажа и накарам да станете мой клинет след 2 месеца и ще ви убедя в това!

Баничката с айрян не ви дава нищо освен ситост! Защото вие търсите точно това, вие сте мотивирани да я усетите, особено рано сутрин! Яжте я всеки ден и ще видите как задържате вода около пъпа и долната част на коремната преса. Мазнинките ще се трупат и складират, ще си образувате нови мастни клетки, ще се увеличава техният обем и кожата ще увисва с бавни, но сигурни темпове, без дори да усетите. След два месеца с лекото захлаждане, ще се забави и вашият метаболизъм и хоп – мазният корем и коремната ви преса (ако сте я имали за лятото) изчезва!

Мазните корички, които ви карат да имате това лъжливо чувство за ситост, ще полепнат по лигавицата на стомаха. Той ще смила храната минимум 4 часа, а и повече – това зависи от „качеството“ на олиото, което винаги изобилства. Това, че лигавицата ви е „полепнала“ като ламиниран паркет не е на добре! Защото има вероятност тази храна да започне и да гние.

Но сте дали доволно скромните 1.80лв, факт е! Какво ще стане обаче, ако давате по точно 1 лв всяка сутрин за храна? 3 яйчни белтъка и 4 супени лъжици едри овесени ядки са точно 1 лв. Яйцата се варят за средно 10 мин, през това време запарвате ядките във вода в микровълновата фурна и ето ви я закуската. Изяждате я точно за 4 мин. Какво следва? Ситост – да, заради фибрите. Енергия – да, заради комплексните въглехидрати в овеса. Белтъчини – да, пълноценни от яйчният белтък. Полезни мазнини – да, от яйчният жълтък! Добавям и дневните около 150 мг холестерол, нужен за клетъчните ни мембрани (съдържа се в 1/2 жълтък), за да не слепва двойнолипидния слой и клетката така функционира много по-пълноценно! Ползите са в пъти повече.

След 60 дена ще имате спестени точно 60 лв!

Спестените пари?

Можете да похарчите, можете да заделите – изборът е ваш! Но и така сте започнали едни полезни хранителни навици – защо не ги доизградите? Като ще се прави нещо като хората, завършето го! Реализирайте ги, материализирайте го. Знаете, „Thoughts become things“. Посочих ви пътя, по който ще спечелите здраве и пари. А визия? Искате ли и нова визия? Достатъчно е да съм ви мотивирал. Вижте какво става, когато човек има вече „родена“ мотивация във своето вътрешно „Аз“:

Мотивация на фитнес клиент

Извадка от психологическия профил на фитнес клиентите BelchoHristov.Com

Обмислете ми предложението като реинвестиция. През това време ще ви запозная с трите ми категории ползи от услугите BelchoHristov.Com:

  • икономически – посочих ви като фитнес консултант как да спечелите 60 лв. За тези пари можете вече да закупите фитнес услуга от типа 2 в 1 – хранителен план и фитнес програма, създадени за да работят за вас, според целите, които ще гоните от тук насетне, ако до този момент съм ви мотивирал;
  • усетени – след като сте минали на диетични закуски, комфорта в стомаха ви е завиден. Ситост, енергия, полезни съставки. С такива неща може да е наситен целият ви ден, ако ми позволите да съставя вашето меню и фитнес програма;
  • функционални – с тези 60 лв, спечелени пари, по моя насока и ваше реализирване на този мини проект, вие ще получите прекрасно визуализирана фитнес услуга. Хранителният план е пресметнат в количества, по часови зони. Фитнес стратегията е илюстрирана с картинки, посочени са конкретните серии, повторения, по дни и седмици. В допълнително DVD съм компилирал видео клиповете си, на които демонстрирам единствената правилна техника на изпълнение на фитнес движенията. Всичко това, опакована в обложка и цена без конкуренция за България – 58.88 лв може да е ваше!

Какво ще получите в замяна?

Нова визия! Аз ви я гарантирам, защото продуктите които продавам са тествани върху една не малка част фитнес клиенти. Тествани са лично от мен, като техен създател и автор. С други думи, гарантирам ви резултат! Колко ще е видим, зависи от лицето изпълнител – вие самите. Математиката, стратегията, оформлението – вие вече сте заплатили за това, спечелените въпросни 60 лв!

Изводи:

belchohristovcom_969Той е един: започнете още от утре да печелите пари. Изборът е изцяло ваш къде да похарчите или инвестирате тази сума. Ако считате, че искате промяна на база прочетеното до тук, погледнете и се убедете още по-добре тук, преди да ми пишете и свържете с мен за вашата фитнес програма! Очаквам ви! Бъдете здрави с тази по-здравословна закуска и станете по-богати! Ако Ви допада методиката ми на работа и искате да се възползвате от моите фитнес услуги, свържете се с мен, през формата за контакт.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив